Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Chemometec - lidt TA.


94569 TheNote 23/6 2021 08:11
Oversigt

Den sidste LANGE periode har Chemometec udvist en bemærkelsesværdig udvikling.

Kursstigningerne accelererer som her vist ved dagschart. Vi kan notere os at afstanden fra en top til næste bund mindskes (grønne streger bliver mere og mere horisontale for tilsidst at ...).

https://www.tradingview.com/x/o3P1rJmG/

Trækker vi chartet ud på uge-plan ses den bemærkelsesværdige udvikling:

https://www.tradingview.com/x/Uao9jSBS/

Rsi ligger næsten konstant på 60+.

FA udviklingen, som i dybden er beskrevet under

https://proinvestor.com/chathistory/-106/chemometec

KAN .. være årsagen da forventningerne er stigende og værdien af "sortimentet" stigende set i lyset af kompleksitet og konkurrence tærskel.

Nu er fortidige bevægelser jo ikke nogen garanti for fremtidige. Men MEGET .. tyder på at aktien er i færd med at skifte NIVEAU.

MVH



24/6 2021 10:45 TheNote 294623



Chemometec, der er stadig lidt profittagning, men den nu horisontale .. konsolidering ser ud til at fortsætte medens volumen er faldende.

Som nævnt er de skarpe nedture blevet afløst af mindre og mindre profittagninger og pt. ser det ud til at vi nu er "oppe" på en horisontal. Dvs. simpelthen sige at de sidste sælgere bliver sluset ud - UDEN - at aktien kommer til at falde nævneværdigt = horisontal konsolidering, graf:

https://invst.ly/v8bdm

NÅR .. nu kurs 800 brydes for alvor bliver det til gengæld interessant. Hele sensommeren/efteråret byder på en lang række af nyheder der kan skærpe casen for Chemometec. Rækkefølge og effekt er svær, men markedet vil nok som det første begynde at indse at EU for alvor sparker "r*v" ved næste regnskab, medmindre da vi inden ser en opjustering.

Herudover er der næppe tvivl om at perceptionen på Chemometec vil skifte karakter efterhånden som nyhedsstrømmen om Xcytomatic får fastere karakter og i baghånden ligger så kræftdiagnosticering/Xcyto 10. Chemometec er ved at skifte fra analyse leverandør til "industri" fremstilling. Chemometec skifter simpelthen gear ..

Så alt i alt er det tunge elementer vi ser frem til.

Og markedet ER .. tilsyneladende ved at gøre sig klar !

Held og lykke til os alle !

mvh



TRÅDOVERSIGT