Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Andet og foerste kvartal i Norden


96762 tommycarstensen 8/9 2021 07:59
2
Oversigt

COVID-19 har bidraget til nogle meget forskruede tal hvad angaar YoY-vaekst. Jeg glaeder mig personligt til, at vi naeste aar faar nogle mere sammenlignelige YoY-tal. Det har vaeret noget rod med hoteller, rejseselskaber, flyselskaber, olie+gas, bilfabrikanter og mange andre industrier. Jeg har alligevel lavet vedhaeftede figur, der viser den ikke-organiske YoY-vaekst i lokal valuta i 2. kvt og 1. kvt paa hhv x- og y-aksen. Den giver et nogenlunde overblik trods forbehold, og jeg kigger selv paa samme figur for Russell 3000 og S&P500; jeg tror @NordicStocks goer det samme. Jeg foretraekker dog generelt at kigge paa en laengere raekke af kvartaler frem for blot et par enkelte; helst inklusive kvartaler foer finanskrisen.

Genmab er en outlier, fordi de fik en stor engangsbetaling i 2. kvartal forrige aar fra AbbVie. Der er ogsaa outliere ifm opkoeb og frasalg.

I det statiske vedhaeftede plot har jeg kun inkluderet large cap, fordi det ellers bliver lidt for overfyldt, men jeg har ogsaa hurtigt bikset en dynamisk version sammen her, hvor man kan zoome ind og ud:
https://midgardfinance.com/misc/bubble_xgrowthRevenueQ1YoY_ygrowthRevenueQuarterYoY_sizemarketCap_colorsector_nordic_byCompany.htm

Her en tabel til dem, der foretraekker det:




8/9 2021 08:00 tommycarstensen 296763



Jeg proever at vedhaefte tabellen som en tekst-fil i stedet for at klippe/klistre den...
txttabel.txt



8/9 2021 08:07 Helge Larsen/PI-redaktør 296765



Servicemedelelse: Klik på billedet for at gøre det større.



TRÅDOVERSIGT