Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ocuphire


96865 Makingmoney 10/9 2021 10:06
1
Oversigt

Hej derude. Jeg bliver simpelthen nødt til at slå et slag for denne aktie.

Jeg har selv rigtig mange, fordelt på frie og pensionsmidler. De operer i et marked hvor der p.t ikke er konkurrence, dog er der andre firmaer på vej i samme indikationer. Det omtales i artiklen.
Jeg anser risikoen for meget lille i denne, idet deres største aktiv (Nyxol) er en blanding af allerede afprøvede stoffer (2 aktive). Det siger også sig selv at i forsøg med øjenmedicin vil både virkning og bivirkninger hurtigt vise sig. Nyxol virker, og har kun forbigående røde øjne som minus. Det er bekræftet i mange fase 2 forsøg
Ocuphire kommer med en masse nyt i første ½ år 2022, også noget i Q1. Det forsøg som artiklen omtaler skulle komme med nyt fra her i Q3 tror jeg er lidt udskudt. Det beskrives ikke i det sidste nye fra firmaet selv (kan ikke finde bekræftelse på at det stadig gælder). Der er kun ca 17 mill aktier ude, men vi skal forvente flere om 1-1½, idet de trods billige driftsomkostninger kun har penge til under 2 år endnu. Får de igen gode resultater primo næste år kan det godt stærkt i.f.t NDA og sådan, hvilket nok vil betyde nye aktier allerede da.
Jeg anser aktien som en sikker dobler indenfor max 7 mdr. Kursmålet på Yahoo er 25,50 på 12 mdr sigt, mindre i artiklen. Markedet er enormt, og kursen afhænger jo en del af at komme først.
Kig på den

https://seekingalpha.com/article/4445584-ocuphire-pharma-stock-an-undervalued-ophthalmic-playm

Her link til hjemmeside: https://www.ocuphire.com/
Der ligger et interview med CEO på youtube på ca 47 min som i bør se. Hun er yderst tillidsvækkende. Jeg kan på mystisk vis ikke linke her fra computeren, det er dog nemt at finde. Hun hedder Mina Nooch eller i den dur.

Dem med spiller gen kan også kigge på EYEN, som arbejder i nogle af de samme indikationer, plus har en smart leverings anordning til dråberne (optojet). De får ja eller nej fra FDA i den ene den 28/10, og kan også nemt doble, og selvfølgelig også komme først ved et ja. Jeg har selv en mindre portion, rent spekulativt, idet deres pipeline er mere smal. Jeg er også lidt usikker på om Optojet apparatet måske kan møde modstand ved FDA, de er jo pernitten med mange ting.

MM



TRÅDOVERSIGT

96865 Ocuphire
10/9 10:06 Makingmoney 1