Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ViroGates kan, hvad Theranos ikke kunne!


99363 Match 10/12 2021 18:28
1
Oversigt

I disse uger kører der i USA en straffeproces mod den tidligere erhvervskvinde Elizabeth Holmes, der med sin virksomhed Theranos fik samlet både kendte amerikanere til sin bestyrelse og millioner af dollars til opstarten af det, der skulle blive en medicinsk revolution.
Ved hjælp af en bloddråbe kunne en maskine på et apotek eller hos en praktiserende læge på minutter analysere og oplyse om helbredstilstanden hos bloddråbens ejermand eller kvinde.

Det gik slet ikke, fordi Theranos' medarbejdere ikke magtede at skabe denne maskine, og man blev nødt til at snyde og bedrage både bestyrelsesmedlemmerne og investorerne.
Hvorfor nu denne historie her i debatten?

Såmænd fordi FirstNorth virksomheden ViroGates er på vej med næsten sådan en maskine. Og denne gang er det ikke fup, men realiteter. HCAndersenCapital har lagt en meget informativ videopræsentation med CEO Jakob Knudsen og maskinen suParnostic POC+ på nettet.

ViroGates er stadig et stykke vej fra at være en overskudsgivende virksomhed, men der er spændende perspektiver i deres produktudvikling. Jeg har investeret i ViroGates, og mit indlæg er ikke en opfordring til at gøre det samme, men et hint om at kigge på denne spændende virksomhed og deres ideer.




TRÅDOVERSIGT