Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

RobinHood Markets har brug for Lille John og Reddit


99398 Helge Larsen/PI-redaktør 13/12 2021 08:11
1
Oversigt

Kommentar fra Per Hansen, Investeringsøkonom, Nordnet

I starten af 2021 var Robin Hood involveret i mange amerikanske aktiehandler og ekstrem omtale. Siden er der blevet lidt mere stille - om det hele...



· Det var ikke kun en ekstrem handelsaktivitet i 1. Kvartal, som aktieinvestorerne bl.a. vil huske starten af året for.

· Det var også "social eller meme investering".

· Selskaber som GameStop og AMC er nogle af dem, som investorerne bedst husker fra første kvartal.

· Synonym med meme investering var også den aktivitet og den rolle, som Robinhood Markets spillede.

· RobinHood Markets lukkede kortvarigt for købsaktivitet i nogle af de mest omtalte memeaktier. Det var kontroversielt og skabt ballade.

· Årsagen var dog ikke, såvidt det er bekendt, ønsket om at skade nogen, men om at beskytte handelspladsen.

· Siden er interessen for meme aktier faldet dramatisk. GME og AMC er nogle af de selskaber, som på trods af at de er faldet ganske meget fra de højeste nivauer, stadig har en prisfastsættelse, som er meget opportun. For en del andre var det med at nyde opmærksomheden, mens den var højest.

· At dømme efter udviklingen i Robin Hood Markets egen aktie, er interessen kølnet betragteligt - både for RH og for meme aktier i det hele taget.

· Aktien faldt i fredags til årets laveste niveau, som er lige over halvdelen af den kurs på 38 USD, som aktien blev introduceret til under meget stor omtale for ca. 6 måneder siden.

Robinhood har brug for mere omtale

Robinhood Markets har måske brug for en hjælpende hånd fra investorforaet på Reddit, Wall Street Bets, som var det kommunikationsmæssige omdrejningspunkt for meme aktier. I kombination med Robin Hoods venner fra eventyret i Sherwood skoven med Lille John og Broder Tuck, har RobinHood brug for al den opbakning, som findes, hvis udviklingen skal vendes. Spørgsmålet er om de i fællesskab kan tale og handle aktien op i 2022?



Figur 1: Kursudvikling i Robin Hood Markets siden børsnoteringen i 2021

Kilde: Nordnet




TRÅDOVERSIGT