Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

KBHL: Thomas Woldbye stopper som administrerende direktør - skal til Heathrow

30/6 09:10

Efter 12 år som administrerende direktør i Københavns Lufthavne har Thomas Woldbye fredag opsagt sin stilling for at blive administrerende direktør i Heathrow Lufthavn i London.

Det oplyser selskabet.

Han fortsætter i Københavns Lufthavne indtil den 30. september 2023.

Bestyrelsen i Københavns Lufthavne A/S igangsætter nu processen med at udvælge den næste administrerende direktør.

- Jeg er meget ked af at modtage Thomas Woldbyes opsigelse, men jeg har stor respekt og forståelse for hans beslutning om at acceptere tilbuddet om at blive administrerende direktør i Heathrow Lufthavn, siger bestyrelsesformand Lars Nørby Johansen og fortsætter:

- Han har været en særdeles succesfuld administrerende direktør. I løbet af sin tid som administrerende direktør har han ført lufthavnen ambitiøst gennem dens vækstperiode med stigende og rekordhøje passagertal fra 20 til 30 millioner på otte år og med sikker hånd guidet os gennem Corona-pandemien.

Lars Nørby Johansen takker samtidig Thomas Woldbye for hans 12 år som administrerende direktør.

- Hans dedikerede indsats for - sammen med vores kompetente management-team - at udvikle lufthavnen efterlader os i en stærk og solid position til at fortsætte vores vision om at være ”Architects of the Future Airport”, siger bestyrelsesformanden.

.\\˙ MarketWire