Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Alm. Brand opjusterer forventningerne efter godt andet kvartal

6/7 08:18

Forsikringsselskabet Alm. Brand opjusterer forventningerne til 2023 efter et godt andet kvartal, hvor selskabet kan melde om et tilfredsstillende skadeforløb samt en bedre realisering af synergieffekter end ventet.

Det meddeler Alm. Brand torsdag morgen.

Der ventes nu et resultat før skat på 1525-1625 mio. kr. mod tidligere 1375-1575 mio. kr. eksklusive særlige omkostninger.

- Med afsæt i et fortsat fokus på lønsomhed ses som forventet en lavere organisk vækst væsentligst som følge af en reduktion af præmieindtægterne for energiområdet. Endvidere forløber realiseringen af synergigevinster i år mere positivt end tidligere forventet, hvilket sammen med førnævnte positive skadeforløb medfører, at forventningen til årets resultat hermed opjusteres og indsnævres, fremgår det af meddelelsen.

Derudover indsnævres forventningerne til det forsikringsresultat til 1,35-1,45 mia. kr. mod tidligere 1,2-1,4 mia. kr. eksklusive afløbsgevinster og - tab.

- Vi har haft et godt andet kvartal, og de forhold, der trak lidt ned i resultatet i første kvartal, er nu afløst af en tilfredsstillende udvikling, der afspejler det målrettede arbejde med at øge koncernens resultat frem mod 2025, udtaler administrerende direktør Rasmus Werner Nielsen.

.\\˙ MarketWire