Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aarsleff: Hofors etableringstilladelse af Aflandshage Vindmøllepark ophævet

7/7 07:41

Aflandshage Vindmøllepark, som Per Aarsleff Holding skal udføre fundamenter til for Hofor, er blevet skudt til hjørne, efter at Energiklagenævnet har ophævet energiselskabets etableringstilladelse.

- Hofor har modtaget meddelelse fra Energiklagenævnet om, at nævnet ophæver Energistyrelsens etableringstilladelse til Aflandshage Vindmøllepark, som vi modtog i efteråret, oplyser Hofor på sin hjemmeside.

Vindmølleparken skulle bestå af 26 vindmøller, som Aarsleff skulle stå for. Kontrakten blev offentliggjort 3. juli - blot tre dage før etableringstilladelsen blev ophævet.

Kontraktsummen er ikke offentligt kendt, men den havde ingen indvirkning på de finansielle forventninger i indeværende år, oplyste Aarsleff mandag.

En del af forklaringen på den ophævede tilladelse er en ændret praksis hos myndighederne, der blandt andet omfatter tælling af flagermus, oplyser Hofor, der nu vil gå i dialog med myndighederne, sine rådgivere og leverandører.

Den spansk-tyske vindmøllekoncern Siemens Gamesa blev i april i år valgt til at levere og installere de 26 vindmøller.

.\\˙ MarketWire