Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Ørsted, KBHL og Falck

13/7 06:32

BØRSEN

INDUSTRIEN VIL FLYTTE HEN TIL GRØN STRØM

I frigørelsen fra gas spiller vind- og brintenergi en nøglerolle ifølge energiminister Lars Aagaard (M). Men grøn strøm er dyr at transportere, og derfor må industrien flytte hen til strømmen. (Forside, side 6-7)

INFLATIONEN FALDER MERE END VENTET I USA

Den amerikanske centralbank, Federal Reserve, har brug for, at inflationen køler af, hvis det skal være slut med renteforhøjelser. Onsdag viste kerneinflationen, som er renset for de svingende energi- og fødevarepriser, 4,8 pct. i juni fra samme tidspunkt sidste år. I maj var inflationen 5,3 pct. (Side 5)

NU KAN DER IGEN OVERFØRES PERSONOPLYSNINGER TIL USA

EU-Kommissionen har givet grønt lys til en aftale mellem EU og USA, som tillader overførsel af personoplysninger. (Side 12)

LEDIGHEDEN STIGER – MEN INGEN GRUND TIL ALARM

Beskæftigelsen stiger, og der er masser af jobopslag, så vi skal ikke være nervøse over stigende ledighed, siger økonomer. (Side 16)


BERLINGSKE BUSINESS

FLYTNING AF AKTIESPAREKONTO UDLØSER SKATTESMÆK OG AFKASTDYK

Tusindvis af kunder med en aktiesparekonto kan blive stavnsbundet til deres bank, fordi det i visse banker ikke er muligt at flytte den særlige investeringstype uden markante tab. (Forside, side 4-5)

STORT INFLATIONSDYK I USA DÆMPER UDSIGT TIL STRIBEVIS AF NYE RENTEHOP

Inflationen i USA faldt mere end forventet i juni og giver dermed håb om, at den amerikanske centralbank vil være mere tilbageholdende i sine renteforhøjelser. Men der er også en bagside, idet husholdningernes købekraft ret hurtigt genoprettes og giver plads til højere forbrugsvækst og dermed flere arbejdspladser på det allerede stramme arbejdsmarked. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

LAURITZ.COM BRUGTE KUNDERS PENGE SOM KASSEKREDIT

Kundernes penge var afgørende for, at Lauritz.com formåede at holde sig i live det seneste år frem mod selskabets konkurs tirsdag. Auktionshusets kassebeholdning var tæt på bunden allerede i juli sidste år. Lauritz.com har en gæld til kunder på over 50 mio. kr., fordi varer er solgt uden, at salgsprovenuet er blevet udbetalt. (Forside, side 8-9)

KØBENHAVNS LUFTHAVN ER EN AF DE MEST KAOTISKE LUFTHAVNE I EUROPA

For sommerens flyrejsende med afgang fra Københavns Lufthavn ligger lufthavnen faretruende højt på en ubehagelig liste over flest aflysninger og forsinkelser. (Side 2)

MILLIONGARANTI FRA EKSPORTFOND BANER VEJ FOR CO2-INDFANGNING

Ørsted er nu et skridt nærmere realiseringen af en milepæl i den danske klimaindsats. Fra 2025 skal den danske energigigant indfange 430.000 ton CO2 fra sjællandske Asnæsværket og Avedøreværket. (Side 4)

FALCKS AMBULANCEFORRETNING ER KØRT FAST

Falck kan hverken tjene penge på sine ambulancer i Europa eller det store sats på sundhed til virksomheder og offentlige arbejdspladser, viser et nyt regnskab. (Side 10-11)

POLITISK TURBULENS BLÆSER KINESISKE AKTIER NED

Kinesiske aktier startede godt ud med store stigninger først på året, men siden har retningen været en ganske anden trods en stigende optimisme blandt forbrugerne. (Side 14)

.\\˙ MarketWire