Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DFDS køber hollandske Estron Group

18/7 09:56

DFDS har indgået en aftale om køb af hollandske Estron Group til en endnu ikke fastsat købspris.

Det oplyser det danske færge- og logistikselskab i en meddelelse tirsdag.

- Købet af Estron Group udvider og forbedrer vores vej- og færgetransportnetværk, der forbinder det europæiske kontinent og Storbritannien. Vores lager- og logistikløsninger til især vores hollandske kunder styrkes også væsentligt, siger Niklas Andersson, der er direktør for DFDS' logistikdivision, i meddelelsen.

Selskabet vurderes at være et godt "strategisk fit", da DFDS med opkøbet får tilført yderligere vejtransportkapacitet til og fra Storbritannien og dertil supplerer DFDS' eksisterende aktiviteter i Holland.

- Købet styrker således udbuddet af kundeløsninger og forventes at generere kommercielle og operationelle synergier, oplyser DFDS.

Det hollandske selskab transporterer varer i trailere på vej og med færge i Storbritannien, Tyskland, Benelux og Polen. Selskabet beskæftiger 130 ansatte og havde i 2022 en omsætning på 375 mio. kr.

Prisen for Estron Group svarer til virksomhedsværdien divideret en multipel af driftsresultatet, EBITDA, på omkring seks eksklusive synergier, oplyser DFDS

Købet ventes afsluttet i tredje kvartal i år og kræver ikke myndighedsgodkendelse, oplyser DFDS.

.\\˙ MarketWire