Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Aston Martin, Microsoft og Seven & I

1/8 06:33

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

AMERIKANSKE AKTIER HAR NOTERET DEN LÆNGSTE MÅNEDLIGE STIGNING I TO ÅR

De amerikanske aktier har registreret den længste månedlige gevinstrække i to år, da optimisme omkring faldende inflation og robust vækst tilskynder til stadig bredere markedsstigninger. (US STOCKS NOTCH LONGEST MONTHLY WINNING STREAK IN TWO YEARS)

ASTON MARTIN VIL REJSE 210 MIO. PUND FOR AT SLIPPE AF MED HØJFORRENTET GÆLD

Aston Martin vil rejse 210 mio. pund gennem nye aktier for at nedbringe en højrentegæld, der har hæmmet virksomheden økonomisk i de seneste tre år. Lånet på 100 mio. dollar har en kuponrente på 15 pct. og en betingelse om ”betaling i naturalier", der normalt er tilknyttet lån til virksomheder, som vurderes ikke at kunne foretage den fulde tilbagebetaling i kontanter. (ASTON MARTIN AIMS TO RAISE £210MN TO CLEAR HIGH-INTEREST DEBT)

BRITISK KONKURRENCETILSYN GENÅBNER GRANSKNING AF MICROSOFT-ACTIVISION-AFTALE

Det britiske konkurrencetilsyn har genåbnet en høring om Microsofts foreslåede køb af Activision Blizzard i et usædvanligt træk, der kan føre til en ændring af beslutningen om at stoppe blockbuster-overtagelsen. (UK COMPETITION WATCHDOG REOPENS MICROSOFT-ACTIVISION DEAL TO SCRUTINY)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

KINA ER STADIG FOR SKRÅSIKKER PÅ ØKONOMIENS FORMÅEN

Kinesisk økonomi er enten på vej gennem en normal postpandemisk blød udvikling eller på randen af at falde tilbage i deflation og dobbelt nedtur. Men de kinesiske ledere synes stadig at tøve og blot øge støtte til favoriserede sektorer og verbal støtte til iværksætteri uden at udrulle de store monetære og skattemæssige tiltag. (BEIJING IS STILL TOO CONFIDENT ABOUT CHINA’S ECONOMY)

JEEP SER UD TIL AT KOMME OP AF GRØFTEN

Jeep-mærket under Stellanis-paraplyen har sigtet på premium-markedet i de seneste år med flere nye dyre modeller. Men markedsandelen er gået den anden vej grundet hårdere konkurrence på kernemarkedet - kompakte og mellemstore SUV'ere. Nu satser Jeep på at genvinde markedsandele i det kommende år. (JEEP LOOKS TO VEER OUT OF SALES DITCH)

KINESISK TEKNOLOGIBEKYMRING VOKSER I TAKT MED AMERIKANSKE CHIPSANKTIONER

Den kinesiske teknologisektor viser tegn på den belastning, som sidste års omfattende amerikanske eksportrestriktioner har medført i USA's forsøg på at bremse Kinas ambitioner inden for banebrydende teknologier såsom kunstig intelligens og supercomputing. (CHINA’S TECH DISTRESS GROWS AS U.S. CHIP SANCTIONS BITE)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

ERHVERVSTILLIDEN FALDER I TAKT MED STIGENDE BEKYMRINGER OVER HØJE RENTER

Erhvervstilliden faldt i juli på grund af stigende bekymring over effekten af stigende renter og udsigterne for Storbritanniens økonomi. (CONFIDENCE FALLS AS COMPANIES FRET OVER INTEREST RATES)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

GLØDENDE X-LOGO FRA TAGET PÅ TWITTER-BYGNINGEN FJERNES

Det nye logo på Elon Musks sociale medieplatform forsvinder igen – i hvert fald fra taget af virksomhedens hovedkvarter. Ifølge San Franciscos forvaltning mangler koncernen de nødvendige tilladelser til byggeriet. (LEUCHTENDES X-LOGO VON DACH DES TWITTER-GEBÄUDES ENTFERNT)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

SEVEN & I HAR SVÆRT VED AT SÆLGE SOGO & SEIBU-STORMAGASINER

Seven & I Holdings' salg af Sogo & Seibu-stormagasinenheden for at fokusere på 7-Eleven-dagligvarebutikkerne har vist sig så problematisk, at det er udskudt to gange. Problemet er centreret omkring flagskibet Seibu stormagasin i Tokyos Toshima Ward, hvor den lokale regering gør modstand. (SEVEN & I STRUGGLES TO SELL SLUMPING SOGO & SEIBU DEPARTMENT STORES)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

UDENLANDSK INVESTERING I SHANGHAI SKUFFER OG VÆKKER BEKYMRING

Udenlandske direkte investeringer i Shanghai voksede i et langsommere end forventet tempo i første halvår, hvilket indikerer, at det finansielle og kommercielle knudepunkt er ved at miste sin tiltrækningskraft over for multinationale virksomheder. (SHANGHAI FDI INFLOWS MISS FORECASTS AS FOREIGN INVESTMENT SENTIMENT SOURS)

.\\˙ MarketWire