Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tryg og Topdanmark oplever flere anmeldelser end på en normal sommerdag

7/8 15:17

Tryg og Topdanmark oplever flere anmeldelser af vejrskader efter uvejret det seneste døgn, end de normalt gør på en sommerdag.

Det fortæller forsikringsselskaberne til MarketWire.

- Allerede nu kan vi konstatere, at sommeren 2023 har været meget atypisk. Vi har haft den vådeste juli i mands minde. Derudover har vi set usædvanligt mange stormskader i juli, siger Hanne Ibsen, der er boligchef i Topdanmark.

Tryg oplyser også, at det er usædvanligt, at de oplever stormskader i sommermånederne, men at sommeren er højsæson for skybrud.

Tryg har siden mandag klokken 12 modtaget 125 skadeanmeldelser om skybrud og cirka 20 anmeldelser efter stormskader.

- Over halvdelen af de alle henvendelser, vi har modtaget i dag, handler om skybrud, og vi forventer flere opkald løbende henover dagen, skriver Tryg i et mailsvar.

Topdanmark har siden mandag middag modtaget 124 anmeldelser om vejrskader, og regner med at modtage to til tre gange så mange anmeldelser om vejrskader, end de gør på en normal sommerdag.

- Det er væsentligt flere, end vi normalt ser samme tid på dagen, og vi forventer at modtage endnu flere, når blæsten tiltager, siger Hanne Ibsen.

Skaderne handler primært om vand gennem tag og vand i kældere. Derudover har Tryg også modtaget anmeldelser om væltede træer og tagsten, der er fløjet af.

.\\˙ MarketWire