Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Manchester United stiger 11 pct. efter meldinger om snarligt opkøb

7/8 17:52

Manchester United stiger på børsen i New York mandag med 10 pct. efter forlydender om, at et konsortium ledet af Qatars Sheikh Jassim skulle været tæt på en aftale om at købe den berømte britiske fodboldklub.

Tilbage i juni kom det frem, at det pågældende konsortium havde opnået eksklusivitet i forhandlingerne om at overtage klubben fra den amerikanske Glazer-familie, og mandag stiger aktien ifølge Seeking Alpha på tabloidskriverier om, at Sheikh Jassim har gennemført en due diligence, hvilket skaber forventninger om, at en transaktion snart kan blive afsluttet.

Undervejs i den månedlange proces har der også været et bud fra den britiske milliardær Jim Ratcliffe, der står bag det petrokemiske selskab Ineos.

Sky Sports har tidligere bragt rygter om, at den amerikanske Glazer-familie går efter en pris på 7,4 mia. dollar for fodboldklubben.

.\\˙ MarketWire