Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Mærsk, Ørsted og Simcorp

14/8 06:32

BØRSEN

MÆRSK VIL MED AI FJERNE MENNESKELIGT AFTRYK I FORSYNINGSKÆDERNE AI

Mærsk arbejder mod at erstatte menneskers arbejde i forsyningskæden med kunstig intelligens. Om syv år vil 70-80 pct. af det mål være nået, forventer Navneet Kapoor, it- og teknologidirektør i Mærsk. (Tillægsforside, side 4-5)

DANSKE VIRKSOMHEDER KØBER OP I UDLANDET SOM ALDRIG FØR

De seneste to år er handelsaktiviteten med virksomheder i Danmark steget til rekordniveauer. I år får usikkerhed aktiviteten til at dale, men danskere køber op i udlandet som aldrig før, viser ny rapport. (Side 2)

DER VAR VOLDSOMT KINESISK PRES UNDER 5G TELEUDBUD

Der var trusler fra den kinesiske ambassadør, et mystisk indbrud hos topchef og mundkurv til folketingspolitikere, da kinesiske Huawei med trusler og afpresning i foråret 2019 forsøgte at vinde TDC’s 5G-udbud. (Side 6-9)

BANKER VENDER 180 GRADER I DIGITAL EURO-SAG

De danske banker er nu alligevel åbne for, at danskerne i fremtiden skal kunne bruge en digital euro på ferien. (Side 10)

SIMCORP FASTHOLDER DANSK KULTUR TRODS TYSK EJER

Det er den danske kultur, der gør Simcorp konkurrencedygtig, understreger topchefen, der også har gjort sig tanker om sin egen fremtid. (Side 12)

FORSIKRINGSAKTIER UDFORDRET AF SKADER PÅ KORT SIGT

Danske forsikringsaktier er sendt kraftigt ned i et år med stigende omkostninger fra naturkatastrofer. (Side 13)

LEDIGHEDSKØEN VOKSER MEN IKKE ALARMERENDE

Ledigheden vil fortsætte med at stige i de kommende måneder, men det bliver næppe det helt store arbejdsløshedsboom, vurderer økonom. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

VILD KLIMASOMMER ØGEDE SALGET AF FLYBILLETTER

Sommeren blev ekstrem - og så steg salget af flybilletter med raketfart. Negative klimarekorder er blevet slået på stribe, mens ferierende har valfartet mod udlandet og varmere himmelstrøg. Det kræver politisk handling, mener Danmarks grønne tænketank. (Side 4)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SYSTEMATIC HAR SLÅET HUL TIL ET LOVENDE EUROPÆISK MARKED

Europas lande har milliarder af euro til at bruge på offentlig digitalisering. Hos software-virksomheden Systematic mærker de interessen. (Side 20)

ØRSTED TROR PÅ BLOMSTRENDE AMERIKANSK EVENTYR TRODS PROBLEMER

På trods af problemer for havvindprojekter i USA satser Ørsted tungt på det nordøstlige USA, hvor man nu er den største projektudvikler. Topchef Mads Nipper afskriver desuden nederlaget uden konkurrence i Rhode Islands seneste udbud som en enlig svale. (Side 22)

.\\˙ MarketWire