Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tivoli Q2: Bedste andet kvartal nogensinde og omsætningsrekord i juli

14/8 10:23

Den børsnoterede forlystelseskoncern Tivoli kommer gennem sommersæsonen med det med det bedste andet kvartal i parkens historie samt en omsætningsrekord i juli tråds det våde vejr.

Det fremgår af Tivolis regnskab mandag.

- Sommersæsonen har været velbesøgt, og vi glæder os over, at Tivoli har haft mange både danske og internationale gæster på trods af, at juli var den mest regnfulde måned nogensinde målt i Danmark. Det svenske og norske marked har været vigende, men er kompensere ved fremgang i gæster fra andre lande , siger Susanne Mørch Koch, administrerende direktør, i forbindelse med regnskabet.

- Tivoli satte tilmed omsætningsrekord i juli måned, hvilket giver grund til optimisme fremadrettet, når man ser på hvordan vejret har været, lyder det videre.

I andet kvartal lander koncernen et overskud på bundlinjen på 40,1 mio. kr. Det er det bedste andet kvartal nogensinde for forlystelsesparken. Til sammenligning endte overskuddet i samme kvartal sidste år på 32,4 mio. kr.

Tivolis nettoomsætning lå på 354,1 mio. kr mod 335,7 mio. kr for andet kvartal 2022, hvor driftsresultatet (EBITDA) for perioden blev 80,6 mio. kr. mod 72,4 mio. kr. året forinden.

Derudover fastholder Tivoli sine forventninger til hele året, der blev opjusteret i juni.

For 2023 venter Tivoli en omsætning på 1150 mio. kr. og et resultat før skat på 70-90 mio. kr., efter en opjustering i juni.

.\\˙ MarketWire