Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nilfisk/Danske Bank: Hæver kursmål efter opløftende resultater i andet kvartal

21/8 11:42

Nilfisk får hævet sit kursmål til 200 kr. fra 190 kr. af Danske Bank efter et andet kvartal, der var bedre end ventet.

Det fremgår af en morgenkommentar fra Danske Bank.

Banken fastholder anbefalingen "køb".

- Nilfisks resultater for første kvartal var efter vores opfattelse skuffende og fik os til at stille spørgsmålstegn ved, om det var muligt at nå de langsigtede mål. Derfor var det opløftende at se resultater i andet kvartal, der var bedre end ventet, skriver Casper Blom, analytiker i Danske Bank.

I torsdags udkom Nilfisks regnskab for andet kvartal. Her steg omsætningen til 276,5 mio. euro fra 272,0 mio. euro. Den organiske vækst endte på 4,3 pct., særligt drevet af Service-forretningen, der leverede en organisk vækst på 12,3 pct.

- Vi værdsætter den solide vækst i Service-forretningen, en indtjening og løftestang for væksten, som vi mener, er vigtig på langt sigt, skriver Casper Blom.

Banken ændrer sit estimat Nilfisks' indtjening i 2023 og hæver den forventede EBITDA-margin til 12,8 pct. fra 12,1 pct. Samtidig venter Danske Bank nu, at Nilfisk kan ramme en organisk vækst på 1,7 pct. mod tidligere ventet 0,6 pct.

Nilfisk fastholder sine forventninger for 2023 med en organisk vækst på minus 2 pct. til plus 2 pct. for hele året og en EBITDA-margin i niveauet 12-14 pct.

.\\˙ MarketWire