Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Arm, Teva og American Airlines

22/8 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

SOFTBANK'S ARM PLANLÆGGER DEN STØRSTE AMERIKANSKE BØRSNOTERING I NÆSTEN TO ÅR

Den SoftBank-ejede chipdesigner, Arm, har startet nedtællingen til den største amerikanske børsnotering i næsten to år med et foreløbigt prospekt for en Nasdaq-notering, der skal finde sted i begyndelsen af næste måned. Arms designs har de facto monopol på chips i hjertet af smartphones med en markedsandel på over 99 pct. (SOFTBANK’S ARM UNVEILS PLANS FOR BIGGEST US IPO IN NEARLY TWO YEARS)

PERMIAN RESOURCES KØBER EARTHSTONE ENERGY I EN HANDEL TIL 4,5 MIA. DOLLAR

Den amerikanske skiferoperatør Permian Resources køber Earthstone Energy til en værdi af 4,5 mia. dollar inklusive gæld. Opkøbet skal styrke Permians aktiviteter i Texas’ skiferområde og i New Mexico og vil øge selskabets produktionen med 70 pct. til 300.000 tønder olieækvivalent om dagen. (PERMIAN RESOURCES TO ACQUIRE EARTHSTONE ENERGY IN $4.5BN DEAL)

DOMINO'S PIZZA FORLADER RUSLAND EFTER MISLYKKET SALGSINDSATS

Domino's Pizza vil ikke længere være tilgængelig i Rusland, efter at det amerikanske mærkes lokale franchiseoperatør har fulgt andre vestlige virksomheders exit fra landet. Det London-noterede selskab, der har rettighederne til Domino's-mærket for Rusland, Tyrkiet, Aserbajdsjan og Georgien, har indledt en konkursprocedure for sit russiske datterselskab DPRussia. (DOMINO’S PIZZA LEAVES RUSSIA AFTER SALE EFFORTS FAIL)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

TEVA INDVILLIGER I AT BETALE 225 MIO. DOLLAR I FORLIG OM PRISFIXING

Lægemiddelproducenten Teva betaler 225 mio. dollar for at bilægge anklager for prisfastsættelse relateret til kolesterolmedicin og anden medicin, i hvad ifølge anklagerne vil være den største bøde, der nogensinde er opkrævet for brud på amerikanske konkurrenceregler. (TEVA AGREES TO PAY $225 MILLION TO SETTLE U.S. PRICE-FIXING CHARGES)

AMERICAN AIRLINES 'PILOTER RATIFICERER OVERENSKOMST MED STORT LØNFORHØJELSE

American Airlines-piloter har ratificeret en ny overenskomst, der ville øge lønningerne med mere end 40 pct. i løbet af den fireårige løbetid, efter at luftfartsselskabet gik med til at forbedre vilkårene for at matche en konkurrents tilsvarende aftale. (AMERICAN AIRLINES’ PILOTS RATIFY CONTRACT WITH BIG PAY BOOST)

DOMSTOL BAKKER OP OM AMERIKANSKE SANKTIONER MOD CRYPTO PLATFORMEN TORNADO CASH

De sanktioner, der blev pålagt kryptovalutaplatformen Tornado Cash sidste år er kommet for at blive ifølge en ny kendelse fra føderal dommer. Seks personer anlagde retssag ved den amerikanske distriktsdomstol i Austin, Texas, mod finansministeriet med påstand om, at anklagerne mod Tornado Cash oversteg myndighedernes juridiske autoritet. (JUDGE BACKS U.S. SANCTIONS ON CRYPTO PLATFORM TORNADO CASH)

THE NEW YORK TIMES (NYT.COM)

STEMNINGEN FORMØRKES AF KINESISK DEFLATION

Forbrugere og virksomheder føler sig lammet af fortvivlelse, og modvilje mod at bruge og låne penge nærer, hvad der kan blive en farlig cyklus. (AS CHINA FALLS INTO DEFLATION, THE MOOD TURNS DARK)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

INFLATIONEN AFTAGER HURTIGERE END ANTAGET

Inflationen aftager hurtigere end først antaget. Beregninger offentliggjort mandag viser, at kerneinflationen faldt til 6,8 pct. i juli fra 6,9 pct. i juni og fra en top på 7,3 pct. i maj. (INFLATION IS EASING FASTER THAN THOUGHT)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

KINAS ØKONOMI HAR PROBLEMER

Kina blevet et nyt land. Det politiske klima er i lang tid blevet mere og mere barskt, og nu vakler også økonomien for alvor. Spørgsmålet er, om det er den logiske konsekvens af en stadig mere autoritær politik, eller om det er afmystificeringen af selve den kinesiske økonomiske model. (WARUM CHINAS WIRTSCHAFT JETZT PROBLEME BEKOMMT)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

REKORD-OBLIGATIONSOPKØB FORTSÆTTER TRODS CENTRALBANK-JUSTERING

Bank of Japan køber fortsat statsobligationer i rekordtempo, hvilket sandsynligvis har foranlediget det seneste tiltag om at tillade større rentebevægelser for at mindske belastningen af centralbankens kontrol med de længere rentesatser. Fordoblingen af det effektive loft over renten i december og igen i sidste måned har endnu ikke reduceret Bank of Japans obligationsopkøb markant, hvilket øger behovet for flere ændringer. (BOJ ADJUSTMENTS SHOW STRAIN AS RECORD BOND BUYING CONTINUES)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

UNGE SYDØSTASIATER FORETRÆKKER BUDGETSMARTPHONES FREM FOR APPLES

Et overvældende flertal af unge forbrugere i Sydøstasien er mere tiltrukket af mellemklassetelefoner eller budgettelefoner end af de avancerede modeller ifølge en ny undersøgelse. (MOVE OVER APPLE: YOUNG SOUTHEAST ASIANS PREFER BUDGET SMARTPHONES)

.\\˙ MarketWire