Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Novo Nordisk, Norden og Flügger

22/8 06:32

BØRSEN

HJERTELÆGE: NOVO-SÆLLERT KAN HJÆLPE HJERTEPATIENTER

Er du rund og med hjerteproblemer, kan Novo Nordisks vægttabsmedicin Wegovy sagtens blive standardbehandling, mener hjertelæge. (Forside, side 8)

NYE SØKAMPE KAN FORLÆNGE OLIEREDERIERS INDTJENINGSFEST

Olierederier har tjent styrtende, siden krigens start i Ukraine. Og priserne på fragt af olie kan igen stige, hvis spændingerne i Sortehavet tager til, mener topchef Jan Rindbo fra Norden. (Side 10)

FLÜGGERS RUSSISKE SALG VOKSER MED 80 PCT.

Rusland og Belarus var det seneste regnskabsår malingfirmaet Flüggers største vækstmarkeder. Firmaet ser dog ingen fremtid i landene. (Side 11)

SVENSK KRONE I BUNDREKORD

Lav kronekurs og høj inflation udfordrer Sverige, der er fanget i et dilemma. Den svenske krone ramte mandag et historisk lavt niveau på 62 kr., hvilket er den svageste kurs, der er registreret i nyere tid. (Side 12)

INVESTORER SER KLIMAFOKUES SOM EN GOD IDÉ

Klimarisikoen er svær at håndtere, men der er nogle forholdsregler, investorer kan tage. (Side 17)

BERLINGSKE BUSINESS

KLIMAKOVENDING: MINISTER HAR MISTET TROEN PÅ GRØNT BRÆNDSTOF

Regeringen vil satse på at indfange og lagre CO2. Man har ikke længere tiltro til, at de hypede grønne brændstoffer kan levere tilstrækkelig CO2-reduktion fra 2030. (Forside, side 4-5)

CHR. HANSENS REGNBUEBOMMERT VIDNER OM EN NY UDFORDRING FOR LANDET TOPCHEFER

Støtten til lgbt+-miljøet er blevet lidt af en varm kartoffel for de danske virksomheder. Sagen om Chr. Hansen, men også topchefers kommunikation om Priden, vidner om, at emnet er blevet mere dilemmafyldt. (Sid 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MANGLEN PÅ ARBEJDSKRAFT VIL VARE VED DE NÆSTE 20 ÅR

Manglen på arbejdskraft udgør et af de største problemer for dansk økonomi. Og der er ikke tegn på, at problemerne bliver mindre de næste mange år. Faktisk vil det være tingenes tilstand de næste 20 år, mener Dansk Industri. (Forside, side 6-7)

DEN SVENSKE KRONE ER I FRIT FALD

Sveriges kamp mod inflation er godt i gang med at knække økonomien og skræmmer udenlandske investorer væk. (Side 2)

TRENDSALES GÅR EFTER OMSÆTNING PÅ 100 MIO. KR.

Secondhand-markedet buldrer afsted, og Trendsales mærker en stærk interesse blandt danskerne. Direktør forventer, at omsætningen vokser med 50 pct. i år. (Side 8-9)

BESTSELLER OVERVEJER FREMTIDEN I MYANMAR EFTER H&M-EXIT

Hensynet til ansatte på Myanmars tøjfabrikker får den danske modekoncern Bestseller til at tøve med at følge efter konkurrenter som H&M og Inditex og forlade landet. (Side 12)

DANSK FINTECH SKÆRER IND TIL BENET

Penni, der har udviklet en softwareløsning til salg af forsikringer, fik et underskud på 37 mio. kr. i 2022. Selskabet har skåret til for ikke at være tvunget til at rejse ny kapital. (Side 12)

JAPANS ØKONOMI ER I STORMVÆKST

Japans økonomi slog alle forventninger i årets 2. kvartal. Alligevel er analytikere pessimistiske og venter fornyet vækstnedgang i årets anden halvdel. (Side 13)

.\\˙ MarketWire