Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Apple, CVC og Toyota

5/9 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

APPLE OG MICROSOFT ER IKKE POPULÆRE NOK TIL AT VÆRE ADGANGSKONTROLLERENDE

Apple og Microsoft hævder, at nogle af deres flagskibstjenester langt fra er tilstrækkeligt populære til at blive udpeget som adgangskontrollerende "gatekeepere" under den skelsættende ny EU-lovgivning, der er designet til at begrænse Big Techs magt. (APPLE AND MICROSOFT SAY FLAGSHIP SERVICES NOT POPULAR ENOUGH TO BE ‘GATEKEEPERS’)

CVC KØBER HOLLANDSKE INFRASTRUKTURFIRMA DIF CAPITAL PARTNERS FOR 1 MIA. EURO

Det europæiske private equity-selskab CVC køber en majoritetsandel i den hollandske infrastrukturinvestor DIF Capital Partners til en værdi af omkring 1 mia. euro. Betalingen falder i både kontanter og aktier. (CVC TO BUY DUTCH INFRASTRUCTURE FIRM DIF CAPITAL PARTNERS FOR €1BN)

NOVO NORDISK ER EUROPAS MEST VÆRDIFULDE VIRKSOMHED BASERET PÅ SLUTKURSER

Novo Nordisk er blevet Europas mest værdifulde virksomhed baseret på slutkurser for første gang, efter at den danske medicinalkoncern introducerede sit bedst sælgende vægttabslægemiddel Wegovy i Storbritannien. (NOVO NORDISK EUROPE’S MOST VALUABLE COMPANY BASED ON CLOSING PRICE)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

WEST COAST PORTS STÅR OVER FOR PROBLEMER MED AT FÅ IMPORTØRERNE TILBAGE

Havnene på den amerikansk vestkyst har indgået en ny overenskomst, men havnene står over for store problemer i bestræbelserne på at få de amerikanske importører til igen af bruge havnene 100 pct. i deres forsyningskæder. I stedet bruges havne på østkysten og i den Mexikanske Golf. (WEST COAST PORTS FACE HURDLES WINNING BACK IMPORTERS)

WARREN BUFFETTS GRØNNE KONTANTINDSPRØJTNING SKYLLER HEN OVER KUL-LAND

West Virginia er afhængig af kul til elektricitetsproduktion. Men Warren Buffett og statens republikanske politikere udfordrer med et industrielt projekt med ren energi på bredden af Ohio-floden. Det er et overraskende støttegrundlag i en region, hvor politisk magt og rigdom længe har stammet fra kulminedrift. (WARREN BUFFETT’S GREEN CASH WASHES OVER COAL COUNTRY)

STREJKE KAN BLIVE DETROITS NÆSTE STORE PROBLEM

Labor Day i år kom på et usædvanligt anspændt punkt i forholdet mellem amerikanske bilmontører og General Motors, Ford og Chrysler-ejeren Stellantis. Den nuværende fire-årige kontrakt, som fagforeningen United Auto Workers har haft med bilfabrikkerne i Detroit, udløber den 14. september. (LABOR COULD BE DETROIT’S NEXT BIG DISRUPTION)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

BRINT PICK-UP TIL TOYOTA FABRIK

Sandsynligheden for, at Toyota bygger en brintversion af bestselleren Hilux i Storbritannien, har taget et stort skridt fremad, efter at den japanske bilkoncerns fabrik i Derbyshire har afsluttet produtionen af ti brændselscelle prototype køretøjer. (HYDROGEN PICK-UP FOR TOYOTA PLANT)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

DEN SIDSTE MONOPOLIST

For 25 år siden rullede Google nettet ud for første gang – og har domineret internettet lige siden. Derfor er den største trussel mod dets relevans ikke andre søgemaskiner. Det er derimod det faktum, at jo bedre søgemaskinen er, jo mindre reklame kræves der for, at forbrugeren kan finde det, han leder efter. (DER LETZTE MONOPOLIST)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

SKARP IRETTESÆTTELSE FRA FINANSTILTYN OM "BETYDELIGE VÆRDIFORRINGELSER" I POSTBANK

Kunder i Deutsche Banks datterselskab Potbank har siden årsskiftet kæmpet med massive problemer. Det tyske finanstilsyn, Bafin, truer nu med konsekvenser i et usædvanligt skridt. (SCHARFE RÜGE: BAFIN KRITISIERT „ERHEBLICHE BEEINTRÄCHTIGUNGEN“ BEI DER POSTBANK)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

EN DEL AF KINAS ØKONOMISKE MIRAKEL VAR ET FATAMORGANA

De kinesiske reformplaner fra for ti år siden forudså en overgang til en fri markedsøkonomi i vestlig stil drevet af tjenester og forbrug inden 2020. En række reformer var beregnet til at erstatte en forældet vækstmodel, men de fleste er ikke blevet implementeret, hvilket efterlader økonomien afhængig af forældet politik, der øger Kinas massive gældsbunke og industrielle overkapacitet. (PART OF CHINA'S ECONOMIC MIRACLE WAS A MIRAGE. REALITY CHECK IS NEXT)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINESISKE EJENDOMSSTØTTE ANSPORER KØB MEN SKEPTIKERE ADVARER OM SVAG EFTERSPØRGSEL

De kinesiske pakke med foranstaltninger til støtte for ejendomssektoren udløste et boligkøbsbonanza i weekenden, da hundredvis af familier i Beijing og Shanghai udnyttede lavere udbetaling og reducerede renter på realkreditlån. (CHINA PROPERTY SUPPORT SPURS BUYING BUT SCEPTICS WARN OF WEAK DEMAND)

.\\˙ MarketWire