Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

WSA lancerer nye produkter under Signia-brandet - fokus på støjende gruppesamtaler

5/9 08:00

Høreapparatselskabet WS Audiology lancerer tirsdag to nye produkter på den såkaldte Integrated Xperience-platform - Signia Pure Charge&Go IX og Signia Silk Charge&Go IX.

Den nye produktplatform, der ligger bag produkterne, har hovedfokus på taleforståelse i forbindelse med gruppesamtaler i støjende miljøer, da det er et område, som høreapparatbrugere ofte adresserer som et problem.

Og ifølge WS Audiologys egne undersøgelser er der god effekt fra Integrated Xperience-platformen, som blandt andet er baseret på lynhurtig analyse og behandling af et hav af data.

Blandt andet skulle de nye høreapparater også kunne fange tale fra personer, der bevæger sig eller drejer hovedet væk - selv om samtalen foregår i et støjende miljø.

Gruppesamtaler har normalt været meget svære for høreapparatbrugere, og i et støjende miljø bliver det endnu værre. Når man har misset et ord eller en sætning, kan det være svært at forblive en del af samtalen, hvilket skaber en følelse af isolation, siger Maarten Barmentlo, der er marketingdirektør hos WS Audiology, i en meddelelse fra selskabet.

- Integrated Xperience handler om mere end bare at høre bedre. Det handler om at give høreapparatbrugere selvtillid til at engagere sig, interagere og bidrage, især i støjende gruppesamtaler. De skal ikke længere observere fra sidelinjen, fortsætter han.

Ifølge Signias egne studier af teknologien fik 95 pct. af brugerne en bedret oplevelse af taleforståelse med brugen af de nye produkter.

.\\˙ MarketWire