Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Netcompany køber sig ind i dansk fintech-virksomhed for trecifret millionbeløb

7/9 11:21

Netcompany har købt en 20 pct. af det danske fintech-selskab Festina Finance, der udvikler finansielle software systemer til pensions- og forsikringsselskaber og banker.

Investeringen skal åbne dørene for nye markeder hos Festina Finance og samtidig øge Netcompanys tilbud til den finansielle serviceindustri.

Det oplyser Netcompany torsdag i en meddelelse.

Investeringen beløber sig til 107 mio. kr., der betales kontant, og det påvirker ikke Netcompanys finansielle målsætninger.

Festina Finance har i forvejen kunder som Pension Danmark og AP Pension samt APG og AZL i Holland.

- Festina Finance har vist sig at være i stand til at udvikle skalerbar softwareløsninger, der kan implementeres i flere lande. Implementeringsprojekterne i stor skala, som disse løsninger ofte kræver, er et perfekt match for Netcompanys implementeringsevner, og vi er sikre på, at denne investering vil øge vores vækst inden for finansielle services i Europa markant, udtaler administrerende direktør André Rogaczewski.

.\\˙ MarketWire