Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Arm, Qualcomm og Foxconn

12/9 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

STÆRK EFTERSPØRGSEL PRESSER ARM TIL AT LUKKE ORDREBOGEN

Bankerne der tegner Arms børsnotering, vil lukke for ordrer på aktier en dag tidligere end planlagt på grund af stor efterspørgsel. Børsnoteringen for den britiske chipdesigner er mere end fem gange overtegnet og lukker for ordrer tirsdag i stedet for onsdag. (STRONG DEMAND PUSHES ARM TO CLOSE IPO ORDER BOOK EARLY)

FDA GODKENDER NYE COVID-19 BOOSTERE FRA PFIZER OG MODERNA

Den amerikanske lægemiddeltilsyn, FDA, har godkendt nye covid-19-boostere fra Moderna og Pfizer, i et tiltag, der skal begrænse infektioner fra at sprede sig i USA. (FDA APPROVES NEW COVID-19 BOOSTERS FROM PFIZER AND MODERNA)

QUALCOMM INDGÅR NY AFTALE MED APPLE OM 5G-CHIPS

Qualcomm har forlænget en aftale om at levere 5G-modem til Apples smartphones. Det er et tegn på, at Apple stadig kæmper for at perfektionere teknologien internt efter siden 2018, at have forsøgt at lave modemer som styrer, hvordan dets enheder kommunikerer med mobilnetværk til iPhones. ( QUALCOMM STRIKES NEW APPLE DEAL ON 5G CHIPS)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

UAW BØJER AF PÅ LØNKRAV MENS FORHANDLINGER SKRIDER FREM I DETROIT

Fagforeningen United Auto Workers reducerer krav til lønforhøjelse til en stigning på 35 pct. i stedet for 40 pct., som fagforeningen oprindeligt krævede. Fagforeningen forhandler om nye fireårige overenskomster med Ford, General Motors og Stellantis. Den nuværende overenskomst udløber ved midnat torsdag, og der er lagt op til strejke på alle tre virksomheder, hvis en aftale ikke nås. (UAW BENDS ON WAGE DEMANDS AS TALKS PROGRESS IN DETROIT)

Smucker sætter fokus på snacks med 4,6 milliarder dollar Twinkies-tilbud

J.M. Smucker satser på at få en større andel af det amerikanske snackmarked med en aftale om at købe Hostess Brands for 4,6 mia. dollar. Det amerikansk snack-forbrug er stigende, og andre fødevarevirksomheder kæmper også for at få større andele af snackmarkedet. (SMUCKER SETS SIGHTS ON SNACKS WITH $4.6 BILLION TWINKIES DEAL)

PWC VIL REDUCERE SERVICE TIL AMERIKANSKE REVISIONSKUNDER

Revisionskoncernen PricewaterhouseCoopers’ amerikanske afdeling vil ophøre med at levere visse konsulentopgaver til revisionskunder for at undgå potentielle interessekonflikter og styrke revisionskvaliteten gennem implementering af nye politikker på områder som revisoruafhængighed og gennemsigtighed. (PWC TO LIMIT CONSULTING SERVICES IT OFFERS TO U.S. AUDIT CLIENTS)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

HMV-MAGNAT OPGIVER PLANEN OM AT KØBE WILKO-BUTIKKER

Over 10.000 job er i fare efter sammenbruddet af et sidste forsøg på at redde en del af discountforhandler Wilko. Den canadiske milliardær Doug Putman, der står bag HMV, havde øjnet en aftale om at købe omkring 100 af Wilkos websteder. Men HMV bekræftede mandag, at have droppet planerne. (HMV TYCOON ABANDONS PLAN TO BUY WILKO STORES)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

GENFORSIKRINGSSELSKABER ØGER KAPACITETEN

Der er igen stigende genforsikringskapacitet. Ifølge branchelederen Munich Re vil kapaciteten på genforsikringsmarkedet stige til 461 mia. dollar i år fra 434 mia. dollar sidste år – korrigeret for egenkapitaleffekter fra øgede renter. (DIE RÜCKVERSICHERER ERHÖHEN IHRE KAPAZITÄTEN)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

PRISER PÅ SOLCELLEMODULER FALDER TIL REKORDLAVT NIVEAU - INDUSTRIEN ADVARER OM KONKURSER

Europæiske solcelleproducenter anklager kinesiske virksomheder for at føre priskrig. De kræver blandt andet et støtteopkøb af deres lagre, ellers er der stor risiko for, at europæiske solcelleproducenter vil få massive problemer, og nogle endda gå konkurs. (PREISE FÜR SOLARMODULE FALLEN AUF REKORDTIEF – BRANCHE WARNT VOR INSOLVENZEN)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

ØKONOMER SÆTTER SPØRGSMÅLSTEGN VED REGERINGENS NYE MINIMUMSLØN

Den japanske gennemsnitlige timeløn er øget til 1000 yen i år, og premierminister Fumio Kishida har været hurtig til at fremsætte ønske om, at hæve minimumslønnen yderligere. Økonomer påpeger dog, at højere minimumsløn alene ikke hjælper, men peger på, at regeringen er nødt til at tackle andre strukturelle problemer for at ændre tendensen. (ECONOMISTS QUESTION THE WISDOM OF KISHIDA'S NEW MINIMUM WAGE TARGET)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

FOXCONN ØGER ANSÆTTELSER I KINA FORUD FOR LANCERINGEN AF IPHONE 15

Verdens største iPhone-fabrik har øget rekrutteringen forud for lanceringen af den ny iPhone, da Apple håber at overvinde sidste års forsyningskædeproblemer og geopolitiske spændinger (FOXCONN FACTORY RAMPS UP HIRING EFFORTS IN CHINA AHEAD OF IPHONE 15 LAUNCH)

.\\˙ MarketWire