Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Lundbeck, Hartmann og SAS

25/9 06:32

BØRSEN

LUNDBECK VILLE SLØJFE MILLIARDAFTALE

Da Kåre Schultz blev topchef i Lundbeck, havde ledelsen planlagt at droppe milliardaftalen med japanske Otsuka. Det fik Kåre Schultz sat en stopper for, da han tiltrådte som topchef. (Forside, side 2)

BØRSDRAMAET OM HARTMANN BEGYNDER

Brdr. Hartmann-aktien blev handlet langt mere end normalt fredag, hvor aktien steg efter modstand mod familien Stadils plan for at afnotere æggebakkeproducenten. (Side 4)

NY DIREKTØR FOR LEGOLAND DROPPER FORGÆNGERS VÆKSTPLANER

Der er plads til mange flere Legolandparker i verden, lød det fra den tidligere direktør, der forestillede sig at fordoble antallet. De planer lægger ny direktør i graven. (Side 6-7)

SIMCORP VIL ÅBNE NYE DØRE FOR TYSK BØRSGIGANT

Den tyske it-mastodont Deutsche Börse regner med, at de 29 mia. kr., der er brugt på købet af det danske softwareselskab Simcorp, kommer til at åbne helt nye muligheder, og bliver en nøglefaktor i Deutsche Börses fremtidige vækst. (Side 8)

TYSK ØKONOMI GÅR TILBAGE FOR TREDJE MÅNED I TRÆK

Tyske væksttal er bedre end forventet, men det ændrer ikke på, at landet står midt i en afmatning. (Side 10)

BERLINGSKE BUSINESS

SAS’ INDLEDER KNALD ELLER FALD SKÆBNEUGE

Det er knald eller fald for det kriseramte flyselskab, der i morgen finder ud af hvem – om nogen – der ønsker at blive dets fremtidige ejere. Uanset hvad bliver de store tabere formentlig selskabets aktionærer, der må indstille sig på, at næsten alt er tabt. (Forside, side 4-5)

USA'S REGERING GÅR EFTER GOOGLE I HISTORISK SAG

USA's justitsministeriums monopoltilsyn er i et historisk opgør med Google som testsag for en ny hård front over for techgiganter og andre store virksomheder. (Side 2)

KVANTECOMPUTERE SKAL SIKRE DEN BEDSTE MOBIL- OG INTERNETDÆKNING

Den første store aftale om at bruge den avancerede kvanteteknologi er på plads. Snart kan man for første gang reelt se, hvordan danskerne får de bedste mobil- og internetsignaler. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSKE BANKS KUNDER HAR KLARET INFLATION FINT MEN NU VISER DE FØRSTE PROBLEMER SIG

De første problemer viser sig nu for kunderne i landets største bank, efter at de i flere år har udvist stor modstandskraft og evnet at tackle den stigende inflation og de høje renter. Finanstilsynet advarer om, at tallene snyder. (Side 22-23)

KINAS UNGE KAN BLIVE EN TABT GENERATION

Kinas vækstnedgang har ramt de unge hårdt. Trods to årtiers benhårdt slid for at få en universitetsuddannelse venter der ofte ikke meget andet end en tur på arbejdsløshedskontoret. (Side 26-27)

.\\˙ MarketWire