Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Lego, Ford og BMW

25/9 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

BRITISH BUSINESS BANK TABER 135 MIO. PUND PÅ TEKNOLOGIFALD

Den statsejede økonomiske udviklingsinvestor British Business Bank fik et underskud på 135 mio. pund efter skat i det seneste regnskabsår, da bankens investeringer blev ramt af et fald i værdiansættelsen af teknologivirksomheder. (BRITISH BUSINESS BANK MAKES £135MN LOSS AS TECH VALUATIONS DROP)

LEGO DROPPER OLIEFRI KLODSER I TILBAGESLAG FOR BÆREDYGTIGHED

Lego har opgivet den højt profilerede indsats for at fjerne oliebaseret plast fra klodserne, da det ny materiale har ført til højere kulstofemissioner. Verdens største legetøjsproducent har testet en prototype af sin klods, der er lavet af genbrugte plastikflasker i stedet for oliebaseret ABS. (LEGO DITCHES OIL-FREE BRICK IN SUSTAINABILITY SETBACK)

TYSKE SOLARIS KÆMPER FOR AT SKAFFE KAPITAL TIL AT GENNEMFØRE STØRRE KONTRAKT

Det tyske fintech-selskab Solaris har svært ved at rejse den nødvendige kapital på 100 mio. euro for at leve op til en større kreditkortkontrakt for Europas største bilistsammenslutning, ADAC. ADAC har nu henvendt sig til andre potentielle nye kreditkortpartnere. (GERMAN FINTECH SOLARIS STRUGGLES TO RAISE FUNDS TO EXECUTE MAJOR CONTRACT)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

PERDUE OG TYSON I FØDERAL UNDERSØGELSE OM BØRNEARBEJDE

Det amerikanske arbejdsministerium undersøger fabrikker, der drives af kødforædlerne Perdue Farms og Tyson Foods, efter en rapport om, at nogle af virksomhedernes entreprenører har ansat migrantbørn til natarbejde med at rense kødforarbejdningsanlæg. (PERDUE AND TYSON UNDER FEDERAL INVESTIGATION OVER CHILD LABOR)

FORDS BILARBEJDERE I CANADA ACCEPTERER OVERENSKOMST MED 15 PCT. LØNSTIGNING

Fagforeningen, der repræsenterer Fords bilfabriksarbejdere i Canada har sikret en tocifrede lønstigning og forbedrede pensioner i den ny overenskomst med bilproducenten. Ford-medarbejdere på tværs af fabrikker i Canada sier ja til vilkårene for den aftale, der blev indgået i sidste uge. (FORD’S AUTO WORKERS IN CANADA BACK LABOR DEAL WITH 15% WAGE BUMP)

BØRSNOTERINGSMARKEDET ER ÅBENT IGEN - I HVERT FALD FOR ET ØJEBLIK

Markedet for børsnoteringer har set overraskende normalt ud i løbet af de seneste to uger - i det mindste på overfladen. Den britiske chipdesigner Arm Holdings, dagligvareleverandøren Instacarts og it-marketingplatformen Klaviyo blev noteret i New York. De åbnede alle stærkt, men falmede dog hurtigt. (THE IPO MARKET IS OPEN AGAIN! AT LEAST FOR THE MOMENT.)


THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

MEDICINALFIRMAS MILLIARDBØRSNOTERING PÅ NASDAQ GIVER LONDON ENDNU EN MAVEPUSTER

Den britiske biofarmaceutiske virksomhed Conduit Pharmaceuticals bliver børsnoteret på Nasdaq i New York, hvilket er endnu et tilbageslag for London Stock Exchange, som har kæmpet for at overtale hurtigt voksende virksomheder til at blive børsnoteret i Storbritannien. (DRUG FIRM’S $1.2BN NASDAQ LISTING DEALS ANOTHER BLOW TO LONDON)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

MODSTANDERE AF NY BMW-FABRIK I BAYERN SAT TIL VÆGS I FOLKEAFSTEMNINGEN

Borgerne i Straßkirchen i Bayern besluttede med klart flertal at sige ja til etableringen af et stort BMW batterianlæg i byen. Fabrikken vil skabes 3200 arbejdspladser. (GEGNER VON NEUEM BMW-WERK IN BAYERN SCHEITERN BEI BÜRGERENTSCHEID)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

KINA OG INDIEN I SPIDSEN FOR ASIENS STØRSTE VANDKRAFTSKRISE I ÅRTIER

Intens varme, lave nedbørsmængder og andre ekstreme vejrforhold har efterladt mange store asiatiske økonomier med mangel på vedvarende energi. De to lande, som tegner sig for omkring 75 pct. af Asiens elproduktion og størstedelen af regionens emissioner, bruger også i vigende grad vedvarende energi til at kompensere for manglen på vandkraft til at imødegå det stigende elforbrug. (CHINA AND INDIA LEAD ASIA'S BIGGEST HYDROPOWER CRUNCH IN DECADES)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

STANDARD CHARTERED VIL STØTTE HONGKONGS KAMPAGNE FOR MERE GANG I NATTELIVET

Standard Chartereds marketingkampagne vil tilbyde kreditkortrabatter og andre incitamenter for at støtte regeringen i Hongkong i en kampagne, der skal kickstarte Hongkongs natteøkonomi. Banken har haft stærk vækst af kinesiske fastlandskunder, der åbner konti og køber forsikringer i Hongkong i årets første otte måneder. (STANDARD CHARTERED TO SUPPORT HONG KONG GOVERNMENT’S NIGHTLIFE CAMPAIGN)

.\\˙ MarketWire