Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Britisk VVS-distributør slår analytikernes forventning for fjerde kvartal

26/9 13:36

Den britiske distributør af VVS-artikler Ferguson endte med et resultat i fjerde kvartal, der slog analytikernes forventninger, og aktien stiger på børsen i London.

Det skriver Bloomberg News.

Ferguson er både noteret i London og i New York. I London stiger aktien 0,4 pct. efter regnskabet, mens den løftes 0,4 pct. i formarkedet i New York.

Omsætningen i det forskudte fjerde kvartal endte på 7,84 mia. dollar, hvilket er en spids over analytikerkonsensus på 7,65 mia. dollar.

I USA udgjorde omsætningen 7,43 mia. dollar mod analytikerprognosen på 7,16 mia. dollar.

Den justerede driftsindtjening, EBITDA, faldt 4,1 pct. i forhold til samme periode sidste år til 814 mio. dollar, men rammer stadig over analytikernes forventning på 786,1 mio. dollar.

I 2023/24 venter Ferguson en justeret driftsmargin i niveauet 9,2 til 9,8 pct. Samtidig venter selskabet, at salget vil stige med en encifret procentsats.

- Forventningerne til 2024 afspejler et fortsat udfordret marked især i første halvdel af regnskabsåret, skriver Ferguson i regnskabet.

.\\˙ MarketWire