Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stort finanshus ser mulighed for Pandora opjustering ved kapitalmarkedsdag

28/9 08:46

Pandora får løftet sit kursmål til 1000 kr. fra 950 kr. af finanshuset Carnegie, der ser mulighed for en opjustering i forbindelse med selskabets kapitalmarkedsdag den 5. oktober.

Analytiker Lars Topholm venter, at et fokuspunkt på kapitalmarkedsdagen vil være Kina, hvor smykkekoncernens planlagte turn around har været ødelagt af coronapandemien, men data fra onlineforhandleren T-mall indikerer ifølge finanshuset en positiv effekt af Pandoras markedsføringsbestræbelser i landet.

USA ventes at være et andet vigtigt punkt ved kapitalmarkedsdagen på næste torsdag i London. Her ses muligheder for at udvide butiksnettet, da Pandora kun genererer 24 kr. per indbygger i landet, hvilket er mindre end halvdelen af niveauet for de vigtige europæiske markeder.

- Ingen kapitalmarkedsdag uden langsigtede mål, skriver Lars Topholm, der venter en gentagelse af målene fra 2021 på en organisk vækst på 5-7 pct. og en marginekspansion mod 27 pct.

Yderligere venter Carnegies analytiker også fortsatte aktietilbagekøb, hvilket ventes at føre til en tocifret årlig vækst i indtjeningen per aktie - sandsynligvis over en treårig periode.

I forbindelse med halvårsregnskabet meddelete Pandora, at tredje kvartal var kommet godt i gang med en solid sammenlignelig salgsvækst på en midt encifret procentsats.

Med det udgangspunkt samt indikationerne fra Kina ser Lars Topholm mulighed for en opjustering af prognosen, der lyder på en organisk vækst på 2-5 pct. og en EBIT-margin på cirka 25 pct.

Carnegies analytiker fastholder anbefalingen "køb", som han har haft siden siden marts 2020. Dengang var aktiekursen 203,8 kr.

Kursmålet på 1000 kr. er det højeste kursmål for aktien blandt alle finanshuse ifølge data på Bloomberg News, og det indikerer et potentiale på 40 pct. i forhold til onsdagens lukkekurs i 711,20 kr., der kom efter et fald på 0,1 pct.

.\\˙ MarketWire