Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sydbank-formand om direktørskifte: Det er Karen Frøsigs eget valg

29/9 11:54

Sydbanks topchef Karen Frøsig vil på pension næste år, og dermed er hun snart fortid i banken, hvor hun har tilbragt størstedelen af sit arbejdsliv.

Det har ikke været muligt at få et interview med Sydbanks bestyrelsesformand, Lars Mikkelgaard-Jensen, om fremtiden og processen, men i et skriftligt svar understreger han, at skiftet sker af Karen Frøsigs eget ønske.

- Direktørskiftet er uden dramatik, og det sker først om ti måneder. Samtidig vil jeg gerne understrege, at det er Karen Frøsigs helt eget personlige valg og ønske, at hun træder tilbage som administrerende direktør næste år, lyder det fra formanden.

Sydbank har allerede fundet en afløser, men navnet offentliggøres først på et senere tidspunkt, oplyser Sydbank i forbindelse med skiftet.

Den kommende direktør tiltræder 1. april 2024 som bankdirektør med henblik på at overtage posten som administrerende direktør efter en overgangsperiode frem til 31. juli 2024.

Karen Frøsig har været ansat i Sydbank siden 1994 og har været administrerende direktør for banken siden 2010.

.\\˙ MarketWire