Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Investorerne vender tilbage i fuld fart

5/10 06:44

De asiatiske investorer vender 180 grader rundt torsdag og sætter de ellers sønderslåede asiatiske aktier tilbage på dagsordenen.

Onsdagens 11-måneders lavpunkt er fortid efter et dyk i oliepriserne, og vigende amerikanske arbejdsmarkedsdata har klippet en pæn bid af de amerikanske T-bondrenter og katalyseret pæne stigninger på Wall Street inden fredagens amerikanske arbejdsmarkedsrapport.

Den amerikanske private sektor føjede kun 89.000 nye job til i september, og det tænder håb om en opbremsning i ansættelserne i fredagens rapport, der kan lette presset på den amerikanske centralbank for yderligere renteforhøjelser.

MSCI's bredeste indeks for Asien-Stillehavsaktier uden for Japan stiger 1,2 pct.

Samtidig indikerer de amerikanske aktiefutures plus på under 0,1 pct. i de tre store amerikanske aktieindeks, når markedet i New York åbner senere på dagen.

Investorerne i Tokyo er i overhalingsbanen efter de seneste dages massive kursfald, og stigningerne er accelereret efter børsens middagspause.

Nikkei 225 stiger 1,6 pct., og Topix-indekset øger 2,0 pct. i formiddagens handel.

I Hongkong er købere også vendt tilbage for at drage fordel af fem uger med konstante tab. Udsalget i nogle af de toneangivende aktier nærmer sig niveauer, der anses for at være overdrevet.

Hang Seng-indekset stiger 0,8 pct., mens børserne på det kinesiske fastland fortsat er lukket for "Golden Week".

Også børsen i Taiwan ligger i positivt territorium med et plus i Taiex-indekset på 1,2 pct. I Sydkorea øger Kospi-indekset 0,7 pct., og børsen i Singapores stiger 0,8 pct. målt på Strait Times-indekset.

ASX-indekset i Sydney står til at lukke torsdagens handel med et plus på 0,6 pct.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
+1,6
Topix+2,0
Hongkongs Hang Seng+0,8
China Shanghai CompositeLukket
China CSI 300
Lukket
Taiwan Taiex+1,2
Sydkoreas Kospi+0,7
Indiens BSE Sensex+0,6
Singapores STI+0,8
Sydney ASX 200+0,6

.\\˙ MarketWire