Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jyske Bank ser Pandora gå op i vækstgear og kalder store udlodninger et kvalitetsstempel

5/10 09:58

Pandora går op i et endnu højere vækstgear og målet om udlodninger på 14-17 mia. kr. i perioden 2024-26 ses som "et klart kvalitetsstempel".

Det skriver analytiker hos Jyske Bank Janne Vincent Kjær, som venter, at analytikerkorpset kommer til at skulle revidere estimaterne op efter torsdagens nye målsætninger for de kommende år.

Forud for torsdagens kapitalmarkedsdag i London har Pandora præsenteret sine nye finansielle mål frem mod 2026, hvor Pandora har en ambition om at levere en organisk vækst på 7-9 pct. om året og samtidig forbedre EBIT-marginen til 26-27 pct.

- Det er mere end markedet havde sat næsen op efter. Estimaterne vil således skulle revideres op i omegnen af 8 pct. for 2026, hvis markedet vel at mærke køber ind på, at Pandora vil kunne indfri målsætningen. Vi er positivt overrasket over de ambitiøse vækstudsigter gående fremad, der ikke kun er drevet af åbningen af nye butikker, men også en højere end ventet omsætningsvækst i de eksisterende butikker. Det vidner om, at Pandora går op i et endnu højere vækstgear, skriver Janne Vincent Kjær.

Pandora-aktien ligger ved 10-tiden torsdag 8,4 pct. højere i 766,60 kr. efter annonceringen af målsætningerne.

.\\˙ MarketWire