Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas dropper Covento-markedsplads i jagten på forbedret profitabilitet

11/10 13:18

Vestas har besluttet at lukke ned for e-handelsplatformen Covento, som vindmølleproducenten ellers lancerede for blot to år siden.

Covento er en e-handelsplatform til reservedele og services til det såkaldte eftermarked inden for vedvarende energi, men Vestas vil nu "tilpasse sig mere direkte til markedets behov og nuværende forretningsmiljø".

Det skriver Vestas i en meddelelse onsdag.

- Siden vi lancerede Covento, har vindindustrien ændret sig markant, og vi har ikke set eftermarkedet udvikle sig som forventet for Covento. For at fremskynde rentabiliteten for 2024 og videre frem, og for at fokusere på løsninger, der er mere i tråd med markedets behov, vil vi nu skifte vores investeringer over mod etablerede løsninger som Shop.Vestas.

- Med denne nye tilgang er vi vi sikre på, at vi kan etablere et stærkere fundament for at skalere vindindustrien, rentabelt sammen med vores partnere, siger Christian Venderby, som er direktør for serviceforretningen hos Vestas, i meddelelsen.

.\\˙ MarketWire