Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SAS: USA's justitsministerium vil stoppe afgørende betaling

12/10 10:32

De amerikanske myndigheder har indgivet en protest mod en betaling fra SAS, som anses som en afgørende brik for genrejsningen af selskabet.

Protesten går på, at SAS ikke skal have lov til at betale 3 mio. dollar, ca. 21 mio. kr., til det konsortium af investorer, der står til at blive de nye ejere af flyselskabet.

Det skriver Mobilitywatch, som har gennemgået retsdokumenter hos den domstol i New York, der behandler selskabets såkaldte Chapter 11-sag.

Protesten er indgivet af en tilsynsmyndighed under det amerikanske justitsministerium, U.S. Trustee, som ikke mener, at SAS har "udvist sund forretningsmæssig dømmekraft".

SAS og selskabets finansrådgivere har advaret om, at hele den nye ejeraftale kan falde til jorden, hvis ikke investorerne får de 3 mio. dollar, som skal betales som kompensation for investorernes brug af rådgivere under budprocessen.

Tidligere på ugen kom det frem, at den amerikanske kapitalfond Apollo , som tabte budkampen om SAS, forsøger at stoppe den nævnte udbetaling. Herigennem håber Apollo formentlig på at kunne spille sig selv tilbage på banen i kampen om selskabet.

- Apollo fremstår som den forsmåede bejler, som er blevet parkeret på sidelinjen og som gerne vil have mulighed for at komme med et bud mere. Hvis pengene ikke bliver betalt og det hele ligesom kommer i limbo, så har Apollo mulighed for at komme med et nyt bud direkte til dommeren, sagde aktieanalysechef Jacob Pedersen fra Sydbank tirsdag til MarketWire.

Link til artikel hos Mobilitiwatch: https://mobilitywatch.dk/nyheder/persontransport/article16507532.ece

.\\˙ MarketWire