Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Thornico øger sit tilbud til Hartmann-aktionærer og køber op: Vil give 360 kr. per aktie

12/10 11:05

Opkøbsdramaet mellem aktionærerne i Brdr. Hartmann og Thornico med Hummel-rigmanden Christian Stadil i spidsen ser ud til at nærme sig en afslutning.

Thornico har øget sit bud til 360 kr. fra 300 kr. og har samtidig nu sikret sig 80 pct. af aktierne og stemmerettighederne i emballageproducenten.

Det meddeler Hartmann torsdag formiddag.

Det er sket, efter at Thornico har købt en aktiepost på cirka 10 pct., som er overtaget fra en gruppe større aktionærer i form af Handelsbanken, VN Capital, Aktia og Abaco Company.

Som en del af aftalen har sælgerne af aktierne indvilget i at stemme for forslaget om en afnotering af aktien fra fondsbørsen.

Både Handelsbanken og VN Capital har tidligere meddelt, at de ville stemme imod en afnotering. Men det efter Thornicos oprindelige bud på 300 kr., som mange aktionærer fandt utilstrækkeligt.

Det fik en gruppe på 750 utilfredse investorer, der tilsammen repræsenterede mere end 3 pct. af de stemmeberettigede aktier, til at gå sammen mod afnoteringsbuddet fra Thornico.

Hvorvidt aktien skal afnoteres, vil blive besluttet på en ekstraordinær generalforsamling 16. oktober. Det kræver et flertal på 90 pct. af afgivne stemmer og af den repræsenterede aktiekapital.

Hartmann-aktien stiger torsdag formiddag 12 pct. til 354 kr.

.\\˙ MarketWire