Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pund i svageste niveau med euro i fem måneder efter skufffende nøgletal

20/10 14:41

Det britiske pund har fredag ramt det svageste niveau mod euro i fem måneder efter skuffende tal tidligere på dagen for udviklingen i det britiske detailsalg.

Euro ligger fredag ved 14.30-tiden styrket i 87,18 pence, efter at kursen toppede sidst på formiddagen i 87,41 pence, hvilket var det højeste siden maj.

Det skriver Reuters.

Fredagens svækkelse kommer, efter at det britiske detailsalg viste sig at være faldet mere end ventet i september. Faldet var på 0,9 pct. efter en stigning måneden før på 0,4 pct.

Økonomerne havde ifølge Blommberg News kun ventet et fald på 0,4 pct. Derudover viste en anden opgørelse en forværring af forbrugertilliden blandt briterne.

- Vi så nogle ret bløde tal fra Storbritannien denne morgen - et svagt detailsalg og et bemærkelsesværdigt fald i forbrugertilliden, om end begge er blandt de mest volatile britiske nøgletal, siger Francesco Pesole, som er valutastrateg hos ING, ifølge Reuters.

Den britiske forbrugertillid faldt ifølge en opgørelse fra GfK i oktober til minus 30 fra minus 21. Der var ellers ventet en marginal bedring til minus 20.

.\\˙ MarketWire