Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Trifork køber sig ind i digitalt sundhedsselskab i Schweiz

24/10 14:10

Trifork styrker sit samarbejde med det schweiziske digitale sundhedsselskab Bluespace Ventures ved at erhverve en ejerandel på 14,29 pct. og indtræde i bestyrelsen.

Det skriver Trifork, efter at det danske selskab i maj 2022 vandt en kontrakt med Bluespace Ventures, der gør Trifork til den førende teknologipartner inden for levering af avanceret sundhedssoftware til det schweiziske marked.

I andet kvartal af 2022 startede Trifork og Bluespace Ventures udviklingen af en ny og moderne eHealth-platform kaldet Compassana, skriver Trifork, der pointerer, at platformen gik live i andet kvartal af 2023.

Gennemførelsen af den endelige aftale er betinget af godkendelser fra relevante konkurrencemyndigheder, som forventes opnået i fjerde kvartal 2023, skriver Trifork.

- Efter afslutningen af den endelige aftale vil Triforks investering i Bluespace Ventures blive rapporteret som et finansielt aktiv og inkluderet i Trifork Labs-segmentet, skriver Trifork, der pointerer, at investeringen ikke vil påvirke prognosen for 2023.


.\\˙ MarketWire