Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Canadisk handelsplatform stiger i formarkedet efter stærkt tredje kvartal

2/11 14:14

Shopify-aktien stiger markant i det amerikanske formarked efter et stærkt tredje kvartal, der overgik analytikernes forventninger.

Det skriver Bloomberg News.

Aktien stiger 16,6 pct. i formarkedet.

Den canadiske handelsplatform havde i tredje kvartal en indtjening per aktie på 0,24 dollar mod ventede 0,15 dollar per aktie.

Omsætningen endte på 1,71 mia. dollar mod 1,68 mia. dollar, der var ventet af analytikerne. Samtidig er omsætningen steget med 25 pct. i forhold til samme periode sidste år.

Det er blandt andet et samarbejde med Amazon, der har sikret selskabet stærke resultater ifølge Bloomberg News.

I august indgik Shopify en aftale om, at handlere på platformen kunne bruge Amazons "Buy with Prime"-tjeneste til at levere pakker.

- Vores resultater viser holdbarheden af vores forretningsmodel, siger finansdirektør Jeff Hoffmeister i forbindelse med regnskabet.

- Vi vil fortsætte med at operere med disciplin og omhyggeligt investere i de enorme muligheder, der ligger forude på tværs af regioner og produkter, fortsætter han.

Shopify har forsøgt at vende sin forretning siden nedgang efter pandemien, og tidligere i år fyrede selskabet over 2000 medarbejdere.

.\\˙ MarketWire