Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk softwareudvikler Palantir stiger markant på AI-efterspørgsel

2/11 15:26

Den amerikanske softwareudvikler Palantir Technologies stiger med over 20 pct. torsdag efter et bedre end ventet regnskab for tredje kvartal, bedre udsigter for det sidste kvartal i 2023 - og en deraf løftet prognose for hele året.

Regnskabet viser den højeste omsætning siden grundlæggelsen for 20 år siden, og det er en stærk efterspørgsel på kunstig intelligens, AI, der driver væksten, skriver Bloomberg News.

Omsætningen steg 17 pct. til 558 mio. dollar i tredje kvartal i forhold til samme periode året før. Her var ventet 555,8 mio. dollar ifølge et estimat fra Bloomberg.

Det får da også Palantir til at løfte forventningerne til en omsætning på mere end 2,22 mia. dollar mod før 2,21 mia. dollar og estimerede 2,21 mia. dollar, og det justerede driftsoverskud løftes til 607-611 mio. dollar mod før "over 576 mio. dollar" og ventede 577,5 mio. dollar.

.\\˙ MarketWire