Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Netcompany får trimmet kursmålet hos Danske Bank: Ny skuffelse på hjemmemarkedet

3/11 11:42

Netcompanys danske privatsegment skuffede igen i tredje kvartal, konstaterer Danske Bank, der skærer sit kursmål for aktien, men gentager anbefalingen "køb".

Det fremgår af et notat fra banken, der også ser positive elementer i regnskabet.

Blandt andet fremhæves det, at Netcompany på trods af skuffelsen i det danske privatsegment leverede 9 pct. vækst i lokal valuta sammenlignet med samme periode året før.

Og det er ifølge banken den næsthøjeste vækst præsteret blandt de branchefæller, der har rapporteret regnskaber frem til nu.

Til gengæld betød et stigende salg i den internationale forretning, der er mindre lønsom end den danske, at EBITDA-marginen faldt 7,9 pct.point til 15,0 pct., hvilket var lavere end ventet af konsensus.

Danske Bank trimmer på grund af det afdæmpede tredje kvartal og ikke mindst en udskydelse af en række offentlige it-udbud i Danmark, derfor sine estimater.

Med sænkningen er Danske Bank endnu en tilføjelse til listen over finanshuse, der har sat kursmålet for Netcompany-aktien ned efter selskabets regnskab torsdag, hvor it-koncernen præciserede sin forventninger til EBITDA-marginen til den lave ende af sin oprindelige prognose på 15-18 pct.

Netcompany-aktien stiger fredag middag 1,8 pct. til 207,10 kr.

.\\˙ MarketWire