Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USA's finansminister mødes med sin kinesiske kollega sidst på ugen

6/11 12:41

USA's finansminister, Janet Yellen, vil holde et møde over to dage med sin kinesiske kollega, vicepremierminister He Lifeng, torsdag og fredag i denne uge.

Det meddeler det amerikanske finansministerium mandag ifølge Bloomberg News, der ser mødet som et skridt mod en normalisering af forholdet mellem USA og Kina.

Mødet kommer forud for et topmøde midt i november blandt 21 stillehavslande i samarbejdsorganisationen, Asien-Pacific Economic Corporation, Apec.

Her deltager både USA's præsident, Joe Biden og Kinas leder, Xi Jinpeng, og de ventes at bruge begivenheden til at mødes til "one-on-one" drøftelser for første gang i et år.

USA indførte under præsident Donald Trump told på kinesiske varer, og de er ikke blevet løftet under Biden-administrationen, der tværtimod har indført restriktioner på eksport af computerchips til den kinesiske elektronikindustri.

Restriktionerne blev udvidet så sent som i midten af oktober.

.\\˙ MarketWire