Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Overvejende positiv stemning giver blandede plusser

9/11 06:32

De asiatiske aktiemarkeder ligger overvejende med stigninger torsdag, hvor investorerne følger den otte dage lange række af plusser i det brede amerikanske aktiemarked.

Det er den længste række af positive dage i to år.

- Markederne er relativt rolige oven på den seneste volatilitet, da deltagerne afventer offentliggørelsen af næste uges amerikanske forbrugerpriser for oktober, mens de forsøger at fastslå, om sidste uges bevægelser i de amerikanske statsobligationsrenter, aktier og dollarkurs er korrigerende eller repræsenterer et grundlæggende retningsskifte, skriver økonomer fra ANZ ifølge Reuters.

MSCI's bredeste indeks for Asien-Stillehavsaktier uden for Japan er uændret, men er dog allerede steget 4,6 pct. i november.

De amerikanske aktiefutures indikerer kursfald i de tre store amerikanske aktieindeks på 0,1 pct., når markedet i New York åbner senere på dagen.

I Tokyo læner investorerne sig op ad kollegerne på Wall Street i New York.

- Fokus vil være på, om Nikkei kan bevare det opadgående momentum selv efter en købsrunde her til morgen, siger analytiker Toshiyuki Kanayama fra mæglerfirmaet Monex i Tokyo til AFP.

Nikkei 225 stiger 1,1 pct., og Topix-indekset øger 0,8 pct.

De kinesiske aktiemarkeder er yderst tilbageholdende efter nye data for forburger- og producentpriser fortsat viser faldende tendens.

Det øger bekymringerne om både den globale efterspørgsel og for en lurende deflation.

Hongkongs Hang Seng indeks falder 0,3 pct., mens Shanghai Composite-indekset og CSI 300-indekset begge stiger 0,1 pct.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
+1,1
Topix+0,8
Hongkongs Hang Seng-0,3
China Shanghai Composite+0,1
China CSI 300
+0,1
Taiwan Taiex-0,2
Sydkoreas Kospi+0,4
Indiens BSE Sensex-0,1
Singapores STI+0,5
Sydney ASX 200+0,3

.\\˙ MarketWire