Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ørsted får købsanbefaling men sænket kursmål fra Redburn

14/11 08:41

Ørsted har fået løftet anbefalingen til "køb" fra "neutral" hos børshuset Redburn.

Det viser data fra Bloomberg.

Kursmålet skæres i samme ombæring til 400 kr. fra 480 kr., hvilket indikerer et kurspotentiale på 36,9 pct. i forhold til lukkekursen mandag.

Her faldt Ørsted 0,5 pct. til 292,20 kr.

Aktien har siden årets start været i gevaldig modvind og har tabt mere end 50 pct. i værdi. Det er mest blandt samtlige C25-selskaber.

Det skyldes navnlig problemer med selskabets amerikanske havvindprojekter, der i forbindelse med regnskab for tredje kvartal kostede nedskrivninger med mere end 28 mia. kr. og yderligere potentielle hensættelser for op mod 11 mia. kr. i fjerde kvartal.

Alligevel ser flere analytikere potentiale i aktien. Blandt de analytikere, der fremgår af Bloombergs oversigt, har 15 en købsanbefaling, mens 15 anbefaler "hold". Blot 3 analytikere har en salgsanbefaling af aktien.

Ørsted er tirsdag også i søgelyset med meldingen om, at selskabets finansdirektør og driftsdirektør fratræder med øjeblikkelig varsel.



.\\˙ MarketWire