Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Citi: Markedet bør tage vel imod Ørsteds udskiftning i ledelsen

14/11 10:05

Ørsteds beslutning om af afskedige selskabets finansdirektør og driftsdirektør bør blive budt velkommen af markedet.

Det vurderer Jenny Ping, der er analytiker hos Citi.

- Markedet bør byde en ændring i ledelsen velkommen på grund af flere tidligere skuffelser og en faldende aktiekurs, skriver hun i ifølge Bloomberg.

Hun tilføjer dog, at det også vil skabe usikkerhed.

Ørsted har tirsdag morgen meddelet, at finansdirektør Daniel Lerup og driftsdirektør Richard Hunter fratræder med øjeblikkelig virkning, og at jagten på deres afløsere nu er i gang.

Det kommer i kølvandet af regnskabet for tredje kvartal, hvor Ørsted annoncerede hensættelser for mere end 28 mia. kr. samt potentielle nedskrivninger i fjerde kvartal for op til 11 mia. kr. - betragteligt mere end de 16 mia. kr., som tidligere var blevet nævnt som en mulighed.

Hos Morgan Stanley vurderer analytiker Robert Pulleyn at der fremadrettet vil være fokus på, hvad en ny finansdirektør vil betyde for mulighederne for, at Ørsted gennemfører en kapitalrejsning.

Ørsted-aktien steg fra start tirsdag mere end 2 pct. Luften er dog efterfølgende gået af ballonen, og aktien ligger 0,4 pct. lavere i 291,10 kr. efter 45 minutters handel.


.\\˙ MarketWire