Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Better Collective får første handelsdag i København på fredag

16/11 11:09

Den danske betting- og sportsmediekoncern Better Collective får første handelsdag på børsen i København fredag den 17. november.

Det bekræfter Nasdaq Copenhagen i en meddelelse.

Better Collective er allerede børsnoteret i Stockholm og har været det siden sommeren 2018. På lidt over fem år er aktien steget med knap 400 pct.

Tilbage i september annoncerede selskabet, at det gik efter en dobbeltnotering, hvor aktien også kommer i handel i hjembyen København.

Dobbeltnoteringen sker derfor også med henblik på at øge selskabets synlighed på hjemmemarkedet.

- Som danskstiftet- og inkorporeret selskab med hovedkontor i København, er en dobbeltnotering i Danmark et naturligt næste skridt for Better Collective, sagde Jesper Søgaard, der er medstifter og administrerende direktør, tilbage i september.

Selskabet er vokset markant de seneste år og har siden 2017 lavet 33 opkøb. Senest er Tipsbladet kommet ind i folden.

På fem år er Better Collective gået fra omkring 250 medarbejdere til cirka 1200 medarbejdere fordelt på mere end 20 kontorer verden over.

Onsdag kom selskabet med kvartalsregnskab, der viste, at omsætningen steg 26 pct. til 559,4 mio. kr. sammenlignet med samme periode sidste år. Den organiske vækst gik frem med 16 pct.

Driftsresultatet før af- og nedskrivninger endte eksklusive særlige poster på 149,2 mio. kr. Det var en fremgang på 35 pct. på årsbasis.

Aktien falder 13,3 pct. til 231,50 svenske kr. på børsen i Stockholm.

.\\˙ MarketWire