Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk byggemarkedskæmpe nedjusterer efter falende gør-det-selv-salg

21/11 12:22

Det amerikanske byggemarkedsselskab Lowe's nedjusterer forventningerne med henvisning til et fald i salget af gør-det-selv-artikler.

På aktiemarkedet blive nedjusteringen taget ilde op af investorerne, der sender aktien 6,1 pct. lavere i tirsdagens formarked.

Salget er dykket 13 pct. i det forskudte tredje kvartal til 20,47 mia. dollar, hvilket skuffer i forhold til analytikerprognosen på 20,91 mia. dollar.

Det sammenlignelige salg skuffer også ved at falde 7,4 pct. mod et ventet fald på 4,9 pct. Tilbagegangen tilskrives fald i salget af gør-det-selv-artikler, hvilket delvist blev opvejet af et positivt salg til professionelle kunder.

Driftsmarginen på 13,2 pct. er helt på linje med analytikerprognosen.

For regnskabsåret 2023/24 nedjusteret forventningerne til det sammenlignelige salg til et fald på 5 pct. fra tidligere ventet en reduktion i salget på 2 til 4 pct. Her lød analytikerkonsensus på en tilbagegang på 3,4 pct.

Prognosen for det samlede salg skæres også med 1-3 mia. dollar til cirka 86 mia. dollar mod ventet 87,59 mia. dollar, mens forventningerne for driftsmarginen skæres til 13,3 pct. fra 13,4-13,6 pct.


.\\˙ MarketWire