Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tysk stålgigant nedskriver for milliarder

22/11 07:24

Den tyske industrigigant Thyssenkrupp nedskriver for 1,8 mia. euro i fjerde kvartal og lander dermed et underskud for det skæve regnskabsår, der sluttede med udgangen af september, på omkring 2 mia. euro. Der var ventet et beskedent overskud på knap 28 mio. euro ifølge Bloomberg News. Nedskrivninger sker i selskabets ståldel og skyldes de høje energipriser.

Selskabets ståldel har gentagne gange ikke nået break-even grundet behovet for store investeringer og lave stålpriser samt stigende energipriser, påpeger Bloomberg News.

Før nedskrivninger i fjerde kvartal på 1,8 mia. euro nedskrev Thyssenkrupp tidligere på regnskabsåret sine stålaktiviteter med 350 mio. euro .

Omsætningen landede for året på 37,54 mia. euro mod ventet 37,61 mia. euro. Tabet per aktie var 3,33 euro mod ventet et overskud per aktie på 0,26 euro. I det seneste regnskabsår var overskuddet per aktie 1,82 euro.

.\\˙ MarketWire