Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Udsving i den svenske kr. indikerer usikkerhed inden rentemøde

22/11 09:52

Udsvingene i den svenske kr. er større end normalt, og det indikerer sammen med økonomernes estimater usikkerhed op til rentemødet i den svenske centralbank på torsdag, skriver Bloomberg News.

Den seneste inflationsmåling fra oktober var lavere end ventet og har skabt lidt usikkerhed om flertallets forventninger til en renteforhøjelse.

Blandt 21 økonomer, der har indberettet estimater til Bloomberg, venter otte, at banken fastholder renten på 4 pct., mens de resterende 13 forudser en renteforhøjelse på 25 basispoint til 4,25 pct.

En svenske kr. koster onsdag formiddag 0,6520 kr. mod 0,6544 kr. tirsdag eftermiddag.

I løbet af den seneste uge har den svenske kr. svinget inden for intervallet 0,6465 kr. til 0,6558 kr. For bare tre uger siden kostede den svenske kr. lige over 0,63 kr.

Mens flertallet fortsat forudser en renteforhøjelse i Sverige, venter markedet, at Den Europæiske Centralbanks indskudsrente på 4 pct. har ramt toppen i denne omgang


.\\˙ MarketWire