Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk halvlederproducent får købsanbefaling efter regnskab - aktien stiger

11/12 16:36

Den amerikanske halvlederproducent Broadcom lægger godt fra i handlen mandag, efter at finanshuset Citi har indledt dækning af aktien med en købsanbefaling.

Aktien stiger 5,5 pct. til 996,07 dollar mandag formiddag amerikansk tid.

Finanshuset peger blandt andet på, at medvinden fra kunstig intelligens, AI, kan være med til at rette op på selskabets halvlederforretning.

Christopher Danely, der er analytiker hos Citi, påpeger blandt andet styrken i Broadcoms forretning samt vækst i forbindelse med opkøbet af WMware.

Broadcom kom med regnskab så sent som torsdag efter lukketid i sidste uge. Her var tallene for fjerde kvartal af perioden 2022/23 en smule bedre end ventet.

Forventningerne til den nye periode 2023/24 var desuden stort set som ventet i markedet, og reaktionen i børsmarkedet var positiv.

I fjerde kvartal realiserede Broadcom en justeret indtjening per aktie på 11,06 dollar, mens der var ventet 10,93 dollar.

Halvlederproducenten venter i 2023/24 en omsætning på omkring 50 mia. dollar, hvor der ifølge mediet The Fly var ventet 50,3 mia. dollar.

Aktien steg fredag 2,4 pct.

.\\˙ MarketWire