Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Boligpriserne på Manhattan stiger for første gang i over et år

3/1 08:06

Det er blevet dyrere at bo på Manhattan.

I fjerde kvartal af 2023 steg boligpriserne i New York-bydelen med 5,1 pct. i forhold til året før.

Det skriver Bloomberg News.

Huspriserne havde en median på 1,16 mio. dollar, svarende til 7,9 mio. kr. Ifølge taksatoren Miller Samuel Inc. og mæglervirksomheden Douglas Elliman Real Estate er det den første årlige stigning siden tredje kvartal af 2022.

Selvom antallet af transaktioner faldt i fjerde kvartal, så steg boligsalgene på eller over 5 mio. dollar.

Stigningen i boligpriserne skyldes, at udsigten til lavere renter og en aftagende inflation begynder at hente flere købere ind, og flere sælgere sætter deres ejendomme til salg. Samtidig indikerer stigningen tidlige tegn på et marked i bedring.

- Markedet giver tidlige tegn på, at det begynder at springe tilbage. Der kommer ikke en kovending over natten, men det er tendens, der tyder på stærkere ydeevne med hensyn til transaktioner, udbud og til en vis grad priser, vurderer Jonathan Miller, der er direktør i Miller Samuel.

Ifølge Miller Samuel betalte to ud tre købere kontant - den højeste andel siden virksomheden startede sin måling i 2014.

.\\˙ MarketWire