Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens internationale avisuddrag med Pepsico, Musk og McDonald's

9/1 07:27

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

BET365-CHEFS LØN STIGER TIL 221 MIO. PUND

Bet365-chef Denise Coates tjente næsten 300 mio. pund sidste år i løn og udbytte fra den britiske spillekoncern, hvilket cementerede hendes position som en af verdens bedst betalte ledere. Coates blev udbetalt omkring 221 mio. pund i regnskabsåret, der sluttede i marts 2023, ifølge regnskaber indleveret mandag. Grundlæggeren fik også mindst 50 mio. pund i udbytte på trods af spilleselskabets tab på 72,6 mio. pund før skat. (BET365 CHIEF DENISE COATES’S SALARY RISES TO £221MN)

DELOITTE UDRULLER KUNSTIG INTELLIGENS CHATBOT TIL MEDARBEJDERNE

Deloitte udruller en generativ kunstig intelligens chatbot til 75.000 medarbejdere i hele Europa og Mellemøsten for at skabe power point-præsentationer og skrive e-mails og kode i et forsøg på at øge produktiviteten. (DELOITTE ROLLS OUT ARTIFICIAL INTELLIGENCE CHATBOT TO EMPLOYEES)

WALL STREET JOURNAL ( WWW.WSJ.COM )

PEPSICO OG SUPERMARKEDSGIGANT SKÆNDES OM, HVEM DER DUMPEDE HVEM

Et brud over dagligvarepriserne blev mere rodet mandag, da PepsiCo sagde, at det ikke var supermarkedskæden Carrefour, der indledte bruddet. PepsiCo hævder, at det havde besluttet at stoppe med at levere til kædens europæiske butikker, fordi de to parter ikke var nået til enighed om en ny kontrakt. (PEPSICO, GROCERY GIANT BICKER OVER WHO DUMPED WHOM)

HEWLETT PACKARD ENTERPRISE ER TÆT PÅ AT KØBE JUNIPER NETWORKS

Hewlett Packard Enterprise er i fremskredne forhandlinger om at købe Juniper Networks for omkring 13 mia. dollar i et forsøg på bedre at positionere den næsten 100 år gamle teknologivirksomhed i en æra med kunstig intelligens. (HEWLETT PACKARD ENTERPRISE NEAR DEAL TO BUY JUNIPER NETWORKS)

THE NEW YORK TIMES ( WWW.NYT.COM)

UNITED OG ALASKA AIRLINES FINDER LØSE DELE PÅ BOEING 737 MAX 9 JETS

United Airlines og Alaska Airlines sagde mandag, at de havde fundet løse dele på nogle af deres Boeing 737 Max 9-jetfly, efter at et skrogpanel faldt af under en flyvning i fredags. Det føjer til de voksende sikkerhedsbekymringer omkring Max 9. (UNITED AND ALASKA AIRLINES FIND LOOSE PARTS ON BOEING 737 MAX 9 JETS)

THE GUARDIAN ( WWW.GUARDIAN.CO.UK )

JULEDETAILSALGET HÆNGER I BREMSEN, DA BRITERNE BRUGER MERE PÅ AT GÅ UD OG HOLDE FERIE

Den vigtige juleshopping-periode blev ikke nogen gave for detailhandlerne, da forbrugerne holdt igen med udgifterne til gaver, da de i stedet fortrak at bruge deres penge på at gå ud, viser den seneste undersøgelse. (FESTIVE RETAIL SALES STRUGGLE AS BRITONS SPEND MORE ON GOING OUT AND HOLIDAYS)

THE TIMES (WWW.THETIMES.CO.UK)

SHELL FORBEREDER NEDSKRIVNINGER I TAKT MED SVAGERE ASIATISK MARKED

Et svækket marked i Asien vil tvinge Shell til at skære op til 4,5 mia. dollar af værdien af adskillige aktiver, primært raffinerings- og kemikaliefaciliteter i Singapore. Den London-noterede oliegigant forventes at se værdiforringelsen i regnskabet for de sidste tre måneder af sidste år. ( SHELL PREPARES WRITEDOWN AS ASIAN MARKET WEAKENS)

ELON MUSK AFVISER PÅSTANDE OM, AT STOFMISBRUG GIVER URO HOS TESLA OG SPACEX

Elon Musk har afvist efterretninger, der hævder, at hans påståede stofbrug "skaber uro" blandt ledere og bestyrelsesmedlemmer i hans virksomheder. Musk, 52, siges at have taget en række ulovlige åndsændrende stoffer, herunder LSD, kokain, ecstasy og svampe, ifølge en omfattende rapport i The Wall Street Journal, som ejes af News Corporation. (ELON MUSK DISMISSES CLAIMS DRUG USE IS CAUSING ALARM AT TESLA AND SPACEX)

THE INDEPENDENT (WWW.INDEPENDENT.CO.UK)

MCDONALD'S CHEF SIGER ANTI-ISREAL BOYKOT RAMMER SALGET

Fastfoodkæden McDonald's er blevet ramt af boykot fra flere, efter kæden gav gratis måltider til soldater fra den israelske hær. Topchef, Chris Kempczinski, siger nu, at kundeboykot bygger på misinformation omkring kædens syn på konflikten i Gaza. (MCDONALD'S CHIEF SAYS ANTI-ISRAEL BOYCOTTS HITTING SALES)

.\\˙ MarketWire