Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med McKinsey, Boeing og VW

15/1 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

MCKINSEYS INDTÆGTER FRA PRIMÆRE AMERIKANSKE STATSKONTRAKTER PÅ LAVESTE NIVEAU I NI ÅR

Konsulentfirmaet McKinseys indsats som hovedentreprenør for den amerikanske regering faldt sidste år til det laveste niveau siden 2014, viser nye data. Det er på trods af koncernen er tilbage på listen over foretrukne leverandører. (MCKINSEY’S REVENUE FROM PRIME US GOVERNMENT CONTRACTS FALLS TO 9-YEAR LOW)

GENFORSIKRINGSSELSKABER TRÆKKER SIG FRA RISICI I ISRAEL OG MELLEMØSTEN

Globale genforsikringsselskaber er begyndt at indsætte annulleringsbestemmelser i policer for at beskytte mod en fuldskala Mellemøstkonflikt. Det truer med at øge omkostninger og risici yderligere for virksomheder, der opererer i regionen. (REINSURERS PULL BACK FROM ISRAEL AND MIDDLE EAST RISKS)

PRIVATE EQUITY TVINGES TIL AT ARBEJDE MERE FOR AFKASTET IFØLGE GOLDMAN SACHS

Private equity kan ikke længere stole på at låne billige penge for at skabe afkast, og de bliver nødt til at gå tilbage til deres rødder med at finde frem til gode handler og foretage operationelle forbedringer, ifølge Goldman Sachs' investeringsforretning. (PRIVATE EQUITY HAS TO MAKE RETURNS THE HARD WAY, SAYS GOLDMAN SACHS EXECUTIVE)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

CHEVY BLAZER-PROBLEMER ØGER GM'S ELBIL-HOVEDPINE

GM har instrueret Chevrolet-forhandlere om at stoppe med at sælge Blazer-modellen, mens koncernen forsøger at løse problemer med softwarekvaliteten. Virksomheden har ikke givet en tidsramme for, hvornår den kan have en løsning. (CHEVY BLAZER TROUBLES ADD TO GM’S EV GROWING PAINS)

BOEING'S PRODUKTIONSPROBLEMER HAR STÅET PÅ I ÅREVIS

Outsourcing har længe bekymret ingeniører og udløst tvivl om kvaliteten, længe før en dør blæste ud af et fly fra Alaska Airlines. Advarsler om Boeings måde at bygge sine fly på med outsourcing af flere og flere af de komponenter, der indgår i de komplekse maskiner har lydt siden 2001. (‘This Has Been Going on for Years.’ Inside Boeing’s Manufacturing Mess)

DEFLATIONSBEKYMRINGERNE ØGER I KINA

Kina synker dybere ned i den værste deflation i årevis, hvilket giver problemer for hele verden, da efterspørgslen halter i sin næststørste økonomi. Forbrugerpriserne faldt for tredje måned i træk i december, viste officielle data. Priserne fra producenterne faldt for 15. måned i træk. (DEFLATION WORRIES DEEPEN IN CHINA)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

OFCOM SER OVER SKULDEREN PÅ EUS EFTERFORSKNING AF TWITTER/X FOR ULOVLIGT INDHOLD

Det britiske medietilsyn Ofcom overvåger nøje EU's efterforskning af X (tidligere Twitter) for potentielt at bryde love om hadtale og desinformation. Selvom Ofcom endnu ikke har taget et selvstændigt skridt ser den britiske medievagthund med interesse på EU's tiltag. (OFCOM ‘WATCHING’ AS EU INVESTIGATES TWITTER/X FOR ILLEGAL CONTENT)


FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

VW DROPPER LØNSTIGNINGER TIL LEDELSEN

Volkswagen aflyser inflationsbonus og lønstigninger til ledende personalet, og også bestyrelsen bliver ramt. Årsagen er den dårlige udvikling for salg og indtjening. (VW STREICHT GEHALTSERHÖHUNG FÜR MANAGER)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

PRISFALD FOR ELBILER OP TIL 10.000 EURO I RABAT

Efter afslutningen af statsstøtten i Tyskland lancerer flere tyske producenter rabatkampagner for elbiler. Tysklands største bilfabrik, Volkswagen, giver frem til slutningen af marts generøse rabatter på el-modeller, hvoraf nogle overstiger de tidligere støttebeløb. (BIS ZU 10.000 EURO RABATT: PREISSTURZ BEI E-AUTOS)


THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

TOKYO-AKTIER FINDER FODSLAG I TAKT MED BOBLE-ÆRAENS TOP NÆRMER SIG

Den brølende start på 2024 for de japanske aktier ser ud til at være på langt mere solid grund end sidste gang, aktier nåede dette niveau, da investorer satser på, at Japan er ved at slippe ud af deflation. (TOKYO STOCKS FIND THEIR MOJO AS BUBBLE-ERA HIGHS DRAW NEARER)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

DET NØDLIDENDE EJENDOMSFIRMA LOGAN GROUP LOVER AT REDUCERE GÆLD MARKANT

Den nødlidende kinesiske ejendomsudvikler Logan Group vil reducere sit gældsniveau for at tilpasse størrelsen af firmaets forretning, efter at have fået godkendt reorganisation af gæld på 8 mia. dollar fra offshore-kreditorer og den kontrollerende ejer. (DISTRESSED BUILDER LOGAN GROUP VOWS TO CUT DEBT AMID US$8 BILLION WORKOUT PLAN)

DAGENS INDUSTRI (DI.SE)

ERICSSON KRÆVER MILLIARDER AF LENOVO FOR LICENSTYVERI

Friske dokumenter i patentstriden mellem Ericsson og Motorola Mobility viser, hvad svenskerne ønsker og hvad den kinesiskejede smartphoneproducent tilbyder for at bruge Ericssons 5g-patent. For Ericssons vil det sandsynligvis dreje sig om milliarder af dollar. (ERICSSON KRÄVER MILJARDBELOPP AV LENOVO FÖR LICENSSNYLTNING)

.\\˙ MarketWire