Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hugo Boss leverer større end ventet salgsvækst i fjerde kvartal

16/1 08:42

Hugo Boss har overgået forventningerne til salgsvæksten i fjerde kvartal drevet af vækst i alle regioner og brands, mens driftsindtjeningen for helåret skuffer.

Den tyske producent af premium-modetøj fik i fjerde kvartal en vækst i salget i konstante valutakurser på 13 pct., hvilket er over analytikerkonsensus på 10,8 pct.

Rapporteret steg salget 10 pct. til 1,18 mia. euro mod ventet 1,17 mia. euro, viser de foreløbige tal forud for det endelige årsregnskab, der præsenteres den 7. marts.

For 2023 ventes driftsindtjeningen, EBIT, at nå 410 mio. euro sammenlignet med tidligere prognose på 400-420 mio. euro. Det skuffer i forhold til analytikerprognosen på 418,3 mio. euro.

- De tocifrede top- og bundlinjeforbedringer i det vigtige sidste kvartal er så meget desto mere bemærkelsesværdige i betragtning af det nuværende udfordrende globale markedsmiljø, udtaler administrerende direktør Daniel Grieder i meddelelsen.


.\\˙ MarketWire